Spring naar inhoud

Steracteurs verrassen met solonummers tijdens vijfde liveshow

De vijfde liveshow was er eentje vol verrassingen. Hilde moest Steracteur verlaten, Sieg stagedivede en Michiel kreeg niet zo'n goede commentaren van de jury. Er waren swingende, rockende en trage nummers. En er waren voor het eerst ook duetten. Beginnen doen we met de solonummers!

Gio - Sorry

Wow, hier kan Justin Bieber nog iets van leren! Gio haalde het vandaag van Hilde op de pijnbank en opende de vijfde liveshow met Sorry. Het werd een versie in intieme setting, met grootse sfeer. Hij toonde nog maar eens dat hij ook zonder dans overeind blijft staan en dat hij als zanger én performer heel wat in zijn mars heeft. Talent, noemen ze dat!

Sieg - Black Betty

Jawadde, Sieg! Dat hij een echt showbeest is, bewees Sieg De Doncker deze week nog maar eens. Hij rockte alle kanten van het podium op met zjin versie van Black Betty van Ram Jam. Hij waagde zich zelfs aan een stagedive en dat kon op heel wat enthousiasme van het publiek rekenen. Het nummer zelf past bovendien perfect bij zijn rauwe stem. Winnende combinatie!

Tinne - My funny valentine

Wat kan ze niet? Tinne Oltmans is een echt manusje-van-alles. Met haar versie van My funny valentine uit de musical Babes in Arms, liet ze deze week een enorm breekbare kant van zichzelf zien. Een rustig nummer met grote uithalen: Tinne durft het aan én slaagt erin om het over te brengen op een groot podium. Schoon!

Michiel - Treat you better - Shawn Mendes

Die Michiel toch! Hij bracht Treat you better van Shawn Mendes en zong het nummer alsof hij nooit iets anders gedaan had. Niet alleen zong hij het met veel gevoel, alsof hij het volledig meende, maar hij durfde het ook nog eens aan om volledig a capella aan de song te beginnen. Straf! Met deze hit koos hij weer voor een heel ander nummer dan vorige week en dat viel duidelijk in de smaak!

Bab - Maniac

Het nummer Maniac van Michael Sembello kende je misschien al van Flashdance, maar nu ken je het ook van Bab Buelens! Ze bracht weer iets helemaal anders dan vorige week, toen ze zichzelf begeleidde op de piano. Met deze swingende versie bewees ze nog maar eens dat ze met haar stem verschillende stijlen aankan en geen uitdaging uit de weg gaat. Onze dansbeentjes doen er pijn van!

Ianthe - Dernière danse

Vanavond deed Ianthe weer waar ze goed in is: ze bracht een prachtig, ingetogen nummer. Met Dernière danse van Indila deed ze dat nota bene ook nog eens in het Frans. En of ze dat goed deed! Het leek alsof ze nooit in een andere taal gezongen had en met de strijkers om haar heen zorgde dit kwetsbare nummer voor kippenvel in de zaal.

geschreven op 30 november 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU