Spring naar inhoud

Steracteurs brengen 3 topduetten in verrassende combinaties

Wow, de eerste duetten van de show waren onvergetelijk! De magie tussen de duo's was verbazend. Tinne en Gio gingen voor het swingende One way or another, Sieg en Bab brachten ons terug in de tijd met The lady is a tramp en Michiel en Ianthe gingen voor het indrukwekkende Nederlandstalige Wereld zonder jou.

Tinne & Gio - One way or another (Teenage kicks) - One Direction

Wat.een.energie! De ambiance die van het podium straalde tijdens het optreden van Tinne en Gio was ongelooflijk. Niet alleen amuseerden de twee zich rot, met het talent van deze twee topartiesten lag het niveau ook enorm hoog. Toen de twee hun versie van One way or another van One direction brachten, ging het publiek helemaal uit de bol. Tel daar nog eens bij dat deze twee allebei een stem hebben om U tegen te zeggen, en je kan al raden dat dit een topperformance was!

Sieg & Bab - The lady is a tramp - Tony Bennett & Lady Gaga

Wat een topcombinatie zijn Bab en Sieg! Dat bewezen ze tijdens hun versie van The lady is a tramp van Tony Bennett en Lady Gaga. Geen makkelijke voetsporen om in te treden, maar zij deden het vlotjes. De lage stem van Sieg in combinatie met de frisse stem van Bab zorgde voor magie op het podium. Bovendien stonden ze zich ook nog eens lekker te amuseren, heerlijk om te zien!

Michiel & Ianthe - Wereld zonder jou - Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis

Hét emo-moment van de avond? Dat was ongetwijfeld het duet tussen Michiel en Ianthe. Ze brachten Wereld zonder jou van Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis en deden dat feilloos! Niet alleen is het Nederlands voor hen allebei hun ding, ook de combinatie van hun stemmen en zangstijlen was een match made in heaven. Reken daar nog de intieme setting met rookgordijn, violen en piano bij, en een succesformule is geboren!

geschreven op 30 november 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU