Spring naar inhoud

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

De show opent morgenavond met een mooi weerzien: de laatste drie steracteurs worden vergezeld door hun zeven collega's die de vorige weken zijn afgevallen. Samen trappen ze de finale af met Vertigo van U2.

De openingsnummers

Alle tien kandidaten brengen samen Vertigo van U2. Als Tinne doorgaat naar de finale, zingt ze Hemel van Bart Peeters. Krijgt Sieg genoeg stemmen om in de finale te belanden, dan brengt hij With a Little Help from My Friends van The Beatles. Michiel gaat weeral voor een gewaagde keuze met een nummer van jurylid Gers Pardoel: Zo bijzonder.

De keuze van de jury

De jury, Gers Pardoel, Kristel Verbeke en Ingeborg, koos voor de finalisten een nummer uit hun parcours in de wedstrijd dat ze vanavond graag opnieuw horen. Zo kozen ze voor Tinne What’s The Pressure van Laura Tesoro. Voor Sieg en Michiel keerde de jury helemaal terug naar het begin: Sieg liet een grote indruk op hen na met Lonely Boy van The Black Keys, en Michiel met Piano Man van Billy Joel.

De partyplaat

In de finale staan is natuurlijk al reden voor een feestje. En dus brengen de twee finalisten een echt feestnummer. Als Tinne in de finale mag optreden, zet ze het feestje in met I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston. Staat Sieg in de finale, dan brengt hij Great Balls of Fire van Jerry Lee Lewis. En Michiel spreekt zijn innerlijke Kevin Bacon aan met Footloose van Kenny Loggins.

Afsluiten met een knal

Afsluiten doen de twee finalisten met iets zeer bijzonders: ze zingen samen met hun zangcoach Lady Linn het nummer Valerie van Amy Winehouse (oorspronkelijk van The Zutons).

geschreven op 27 december 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU