Spring naar inhoud

Alle optredens van de vierde liveshow

Wat een show alweer! In de vierde liveshow was er niet alleen hoog bezoek van Stan Van Samang, maar ook onze steracteurs straalden erop los. Van emotionele nummers tot echte danstoppers, het passeerde weer allemaal de revue!

Bab - Teardrops

Wat een pure klasse! Bab zorgde voor een verrassende opener van de vierde liveshow met haar versie van Teardrops van Womack & Womack. Niet alleen stond er een piano op het podium, ze bespeelde die ook nog eens zelf. Ondertussen zong ze een prachtige versie van het nummer die iedereen naar de keel greep. Een kant van Bab die we nog niet kenden, maar die iedereen omver blies. Wauw!

Michiel - Mambo n°5

Hij kan zingen, hij kan acteren en nu weten we dat hij ook nog trompet kan spelen! Michiel opende zijn versie van Mambo n°5 van Lou Bega met een zelfgespeelde intro. Daarnaast moest er ook nog gezongen worden en dat deed hij met het grootste gemak. Zijn act swingde erop los, de handjes gingen in de lucht, de meisjes hingen aan zijn lippen. En Michiel? Die amuseerde zich rot!

Hilde - Because the night

Wow, Hilde! Deze week overtrof ze zichzelf met haar versie van Because the night van Patti Smith. Niet alleen de hartenjas die ze droeg viel op, maar ook de manier waarop ze zich volledig smeet tijdens haar performance was indrukwekkend. Met haar lage stem deed ze een gooi naar de hoge noten en kwam ze helemaal uit haar comfort zone. Ze kwam, zag en overwon!

Gio - Senorita

Gio Timberlake? Justin Kemper? Wij weten het verschil niet meer! Gio bracht de looks, feel én stem van Justin helemaal tot in de studio en huiskamers. Zijn versie van Senorita bracht iedereen aan het dansen en de temperatuur in de studio steeg tot zwoele temperaturen. Wij waanden ons even helemaal op vakantie!

Sieg - Feeling good

Met deze trage, aangrijpende versie van Feeling good van Nina Simone wist Sieg het publiek weer in te pakken. En dat kwam niet alleen door zijn looks die hij mooi uitspeelde in zijn strakke pak. Vooral zijn innemende, powerfulle versie van het nummer zorgde ervoor dat we even helemaal meegezogen werden in de wereld van Sieg. Straf!

Ianthe - Shout out to my ex

Wat een straffe madam, die Ianthe! Ze bracht 'Shout out to my ex' van Little Mix. Een nummer dat normaal door een hele band gebracht wordt, maar zij deed het even vlotjes alleen. Ze stak duidelijk al haar frustraties in het nummer, en slaagde er ondertussen ook nog in om haar te amuseren. Girl power noemen ze dat!

Tinne- Good God

Good God, die Tinne kan zingen! Ook deze week bracht ze weer iets heel anders dan de afgelopen weken. Het nummer van Anouk is niet makkelijk, maar tijdens deze swingende versie haalde Tinne vlot alle hoge noten. Ondertussen was ze zich ook nog eens duidelijk aan het amuseren, zalig om te zien!

Stan Van Samang - Message in a bottle

En Stan Van Samang? Die bracht het allereerste nummer dat hij ooit in Steracteur sterartiest zong. Message in a bottle van The Police is hem duidelijk nog steeds op het lijf geschreven. Even terug in de tijd naar het prille begin van zijn carrière, is hij meer dan terecht uitgegroeid tot één van Vlaanderens toppers. Een terechte winnaar, die Stan!

geschreven op 23 november 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU