Spring naar inhoud

Alle nummers van de tweede liveshow

Steracteur startiest zit in zijn tweede week. In het begin van de tweede liveshow moesten we met spijt in het hart afscheid nemen van David. Dit zijn de negen overgebleven acteurs met hun optredens:

Bab - Ain't Nobody

Bab haalde het van David op de pijnbank en mocht de tweede liveshow openen. Ze bracht Ain't Nobody van Chaka Kahn en dat hakte er meteen in: wat een talent! Een straffe opener waarbij ze bewees dat haar zwoele stem ook de hoge noten aankan.

Sieg - Way Down We Go

Menig vrouwenhart is ongetwijfeld gesmolten na de performance van Sieg. Hij bracht Way down we go van Kaleo en deed dat enorm overtuigend. Het nummer past perfect bij zijn lage stem en de combinatie met zijn stoere uiterlijk maakte het helemaal af!

Nicky - Sway

Nicky bracht Sway van Dean Martin. De zaal kleurde rood en met de dansers bij op het podium waanden we ons helemaal in Zuid-Amerikaanse sferen. Oma Fonkel stond helemaal te fonkelen op het podium en ook deze week viel ze weer op met haar jeugdige enthousiasme en charmante uitstraling. Klassedame!

Tinne - I'm With You

Tinne bracht een prachtige en powerfulle versie van I'm with you van Avril Lavigne. Geen makkelijk nummer, maar dat was aan haar optreden niet te merken. Ze haalde moeiteloos de hoge noten. Misschien hebben we hier en daar zelfs iemand een traantje zien wegpinken.

Michiel - Shut Up and Dance

In de tweede liveshow bracht Michiel Shut Up and Dance van Walk the moon. En of er wat werd afgedanst in de studio! Van 'shut up' was er heel wat minder sprake, want aan de reacties te horen mag het wel duidelijk zijn dat de act van Michiel in de smaak viel.

Koen - No Sound But The Wind

Wat een verschil met de eerste liveshow! Vorige week stond Koen nog te swingen, deze week brengt hij een intetogen nummer in intieme setting. Zijn versie van No sound but the wind bezorgde ongetwijfeld heel wat kijkers kippevel. In de studio kon je alvast een speld horen vallen.

Ianthe - Don't You Worry 'Bout A Thing

Met Don't you worry 'bout a thing van Stevie Wonder liet Ianthe weer het beste van zichzelf zien op het podium. Het blijft ongelooflijk wat een groots stemgeluid uit dat kleine meisje komt. Je zag dat ze zich stond te amuseren en die hoge uithaal zorgde voor kippevel bij de hele zaal.

Hilde - City Lights

Hadden we het geweten, we hadden Hilde De Baerdemaeker dit jaar ook naar het Eurovisiesongfestival kunnen sturen! Toen zij op het podium stond werd het meteen stil. Met haar versie van City Lights van Blanche zorgde ze namelijk voor een echt kippevelmoment.

Gio - 24K Magic

Last maar zeker not least, die Gio. Met zijn versie van 24K Magic deed hij zijn idool Bruno Mars alle eer aan. Hij danste zijn danspasjes vlot en moeiteloos, zoals je wel kon verwachten, maar combineerde het dan ook nog eens met feilloze zang. Een echte performer! De zaal stond op z'n kop en ook in de huiskamers kon ongetwijfeld niemand de voeten stil houden.

geschreven op 09 november 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU