Spring naar inhoud

Alle nummers van de eerste liveshow

De eerste liveshow was ongelooflijk goed! Wij hebben alle nummers voor jou op een rijtje gezet.

Alle steracteurs - Uptown Funk

De eerste liveshow nam een spetterende start met de groepssong van alle steracteurs. Meteen van de set naar de studio zorgden ze voor een opener van formaat. Alle 10 samen zongen ze Uptown Funk van Bruno Mars en dat klonk fan-tas-tisch!

David - Castle On The Hill

David bewees dat hij echt de Vlaamse Ed Sheeran is. Niet alleen doorstond hij de vuurdoop om als eerste solo op het podium te staan, hij speelde er ook nog eens zelf gitaar bij. Met zijn eigen versie van Castle On The Hill heeft hij ongetwijfeld menig kijkershart veroverd vanavond.

Bab - American Boy

Bab bracht American Boy van Estelle alsof ze nooit iets anders heeft gedaan. Met haar naturelle en jazzy stem bracht ze een frisse, nieuwe en eigen versie van het nummer. Al zingend op een podium voelt ze zich duidelijk thuis. En nu maar hopen dat die American Boy ook naar de show heeft gekeken!

Gio - Sexy als ik dans

Gio koos als eerste nummer voor het Nederlandstalige 'Sexy als ik dans' van Nielson. Naast zijn heerlijke dansmoves bewees hij dat ook zijn zangtalent feilloos is - uithaal inclusief. Het was genieten én meedansen tijdens zijn optreden!

Nicky - Come together

Nicky bracht een powerfulle versie van Come Together van The Beatles. Ze mag dan wel de oudste deelnemer van de bende zjin, maar dat was er zeker niet aan te merken. Een echte klassemadam op het podium, die niet moest onderdoen voor het jonge geweld van de avond.

Ianthe - Rockabye

Wat een grootse stem voor zo'n klein meisje! Met Rockabye van Clean Bandit toonde Ianthe wat ze in haar mars heeft. Een dijk van een stem, een perfecte look en een perfomance waarmee ze iedereen omver blies.

Hilde - Bang bang

Een mysterieuze, intrigerende performance was het, die van Hilde. Ze bracht Bang Bang van Nancy Sinatra en deed dat met verve. Ze kreeg de hele zaal muisstil en als kers op de taart was ze ook te zien in de visuals op de achtergrond, wat het plaatje compleet maakte.

Sieg - Lonely Boy

Na Sieg's versie van Lonely Boy van The Black Keys gokken wij dat hij niet meer lonely zal zijn. Met z'n zwoele dansmoves en lage stem veroverde hij menig (vrouwen)hart. Niet alleen op Ketnet maar ook op het podium van Steracteur sterartiest is hij een echte Held!

Tinne - Domino

Geen Domino van Clouseau, maar van Jessie J voor Tinne. Ze bracht het nummer op een eigen, swingende manier en nam het podium én publiek in met haar kleurrijke verschijning. Met haar dijk van een stem en moves om jaloers op te zijn kwam de sterartiest in Tinne helemaal naar boven vanavond.

Michiel - Piano man

Voor zijn versie van Piano Man van Billy Joel haalde Michiel alles uit de kast. Met een echte pianoman aan zijn zijde gaf hij het beste van zichzelf. Z'n warme stem die hoogtes en laagtes aankan, in combinatie met z'n innemende persoonlijkheid, zorgde ervoor dat Michiel de temperatuur een heel pak deed stijgen vanavond.

Koen - SOB

Koen bracht het swingende Son Of a Bitch van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. En swingen deed het zeker, met de moves die hij uit de kast haalde. Geflankeerd door 4 backing vocals kwam de zwoele stem van Koen helemaal tot z'n recht. Son Of a Bitch, wat een goede performance!

geschreven op 03 november 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU