Spring naar inhoud

Alle nummers van de derde liveshow

De derde show van Steracteur sterartiest was weer een topper van formaat! Van een battle tussen de jongens en de meisjes over krachtige performances tot emotionele momenten: het zat allemaal in de show!

Groepssong - Battle meisjes vs jongens

Wat een start van deze derde liveshow! De jongens en de meisjes gingen zowaar een heuse battle aan tegen elkaar. Het werd een medley vol girlpower en stoere nummers. Dat de steracteurs er ook als groep staan bewezen ze ook vandaag nog eens. Wie gewonnen heeft? Oordeel vooral zelf, wij kunnen niet kiezen!

Ianthe -Don't worry about me

Wauw, wat een prachtig optreden van Ianthe! Ook al moest ze het solostuk van de show openen, dat was aan haar ijzersterke stem niet te merken. Ze bracht een breekbare a capella versie van Don't worry about me van Frances. Geflankeerd door twee gebarentolken zette ze ook nog eens haar goede doel extra in de verf. Pure klasse!

Tinne - What's the pressure

Wow, wat een indrukwekkende performance van Tinne! Na haar ingetogen nummer vorige week, bewees ze deze week met What's the pressure van Laura Tesoro dat ze er ook als showbeest staat. Ze slaagde er moeiteloos in om dansen en zingen te combineren en ondertussen ook nog eens de moeilijke hoge noten te halen. Laura Tesoro stond in het publiek en zag dat het goed was.

Koen - Jennifer Jennings

Vorige week kreeg Koen de vrijstelling van de jury. Met zijn versie van Jennifer Jennings van Louis Neefs bewees hij deze week dat dat meer dan terecht was. Zijn lage stem kwam volledig tot zijn recht bij deze klassieker en ook het Nederlandstalige aspect is helemaal Koen's dada. Een prachtige ode aan deze klassieker!

Michiel - Louise

Dat is durven: een liedje zingen van het jurylid dat je later nog moet beoordelen, in dezelfde outfit nog wel! Gelukkig bracht Michiel het nummer Louise van Gers Pardoel op een geheel eigenzinnige manier. Hij paste zelfs de rap aan zodat hij nog wat meer in de verf zette dat HIJ en niet Gers Louise verdiende. En zo won hij niet alleen het hartje van Louise, maar ook van alle kijkers. Straf!

Gio - End of the road

Met End of the road ging Gio de oldschool weg op. Het nummer van Boyz II Men is al van 1992, maar 25 jaar later bracht Gio - die amper een jaar oud was toen het nummer uitkwam- het met zo'n overtuiging dat de hele zaal met open mond stond te kijken. Wie het nummer al kende is de originele versie ongetwijfeld vergeten!

Hilde - Our house

Na twee ingetogen nummers ging Hilde deze week een hele andere weg op met Our house van Madness. Ondanks de 70's achtergrond werd het geen ouderwetse act, integendeel. Het nummer paste nog steeds bij haar lage stem, maar er zat heel wat meer tempo en schwung in deze week. Ze liet een heel andere kant van zichzelf zien. Go Hilde!

Bab- Ciao adios

Misschien kende je het nummer Ciao adios van Anne-Marie niet, maar daar is na vanavond ongetwijfeld verandering in gekomen. Bab bracht het catchy nummer met 4 dansers, maar bleef daarnaast ook gewoon haar eigen relaxete zelfve. Een act die helemaal op haar lijf geschreven stond!

Sieg - Rock DJ

Als een echte womanizer bracht Sieg zijn versie van Rock DJ. Met maar liefst vier vrouwen rondom hem liet hij de Robbie Williams in zichzelf helemaal los. Het poppy nummer was iets helemaal anders dan dan de ingetogen performances die hij voorbije weken bracht, maar dat maakte het er niet minder goed op. De temperatuur in de zaal ging alleszins een heel pak de hoogte in!

geschreven op 16 november 2017

De finale liveshow

De meest memorabele optredens van Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
9 afleveringen lang kon je genieten van de allerleukste optredens tijdens Steracteur sterartiest. Wij zetten de hoogtepunten nog eens voor jou op een rijtje!

Thuis-acteur Michiel De Meyer wint Steracteur sterartiest!

Steracteur sterartiest
Wauw, wat een finale! Michiel werd de grote winnaar van de avond. Wij zetten alle optredens van deze spetterende show op een rijtje.

Tinne haalt de tweede plaats in Steracteur sterartiest

Steracteur sterartiest
Tinne was al vanaf het begin een topfavoriete. Ze werd tweede maar legde een prachtig parcours af. Wij zetten alles op een rijtje!

Exclusieve beelden van Sieg's generale repetitie

Steracteur sterartiest
Vlak voor de finale namen we afscheid van Sieg in Steracteur. Gelukkig hebben wij nog exclusieve beelden van zijn generale repetitie!

Sieg moet Steracteur vlak voor de finale verlaten

Steracteur sterartiest
Sieg moest vlak voor de finale Steracteur verlaten. Maar wat een knap parcours legde hij af! Wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Het parcours van Steracteur Michiel

Steracteur sterartiest
Michiel wint Steracteur sterartiest! Wij zetten al zijn optredens nog eens op een rijtje.

Alle steracteurs terug samen op het podium

Steracteur sterartiest
Ze openden de liveshow met een heerlijke versie van Vertigo van U2 !

Alle steracteurs keren terug voor de finaleshow

Steracteur sterartiest
Alle liedjes uit de laatste liveshow, speciaal voor jou in een afspeellijst op Spotify!

Steracteur sterartiest in gifs

Steracteur sterartiest
Het is bijna tijd voor de finale van Steracteur sterartiest, dus is het ook tijd voor een terugblik op de afgelopen weken. En hoe kan je dat beter dan met gifs?
VRTNU VRTNU VRTNU