Spring naar inhoud

Sorry voor alles!

Sorry voor alles

Adriaan heeft écht een reden om sorry te zeggen

Adriaan Van den Hoof bezorgt elke zondagavond een onbekende Vlaming de verrassing van zijn of haar leven. Een maand lang werd het leven van die kandidaat, buiten zijn weten om, in handen genomen door een team van televisiemakers. Zij vormden samen met zijn vrienden en familie een groot complot en stuurden ontmoetingen en situaties. Wat is toeval en wat is gemanipuleerd?

De nietsvermoedende Vlaming speelde dertig dagen lang onbewust de hoofdrol in een spel over zijn eigen leven. Na die maand wordt de onwetende kandidaat met een smoes naar de televisiestudio gelokt en herbeleeft hij of zij samen met Adriaan de afgelopen maand in een spannende quiz.

Wat een geweldig programma om te mogen presenteren! Heerlijk hoe ik, samen met het team, de kandidaten op deze manier kan verrassen. Ook voor mij is het elke keer weer spannend afwachten hoe een kandidaat de studio zal binnenkomen.

Adriaan Van den Hoof
Adriaan Van den Hoof
<

Een team van televisiemakers controleerde, in samenwerking met familie en vrienden van de kandidaat, diens agenda. Het doen en laten van de kandidaat werd nauw in de gaten gehouden en op de juiste momenten vrolijk gemanipuleerd en geregistreerd door onze verborgen camera’s. Door middel van heel wat mindfucks, bizarre gebeurtenissen en vreemde ontmoetingen beleven de nietsvermoedende kandidaten de verrassing van hun leven.

Complotgenoten

Dit programma zou niet mogelijk zijn zonder een intense samenwerking tussen de televisiemakers en de familie en vrienden van de kandidaat. Van elke kandidaat zaten telkens een vijftal familieleden of vrienden mee in het complot. Zij hielden de programmamakers op de hoogte over het leven van de kandidaat.

Onbekende en bekende Vlamingen

Sorry voor alles draait volledig rond onbekende Vlamingen. Maar af en toe zie je zeker ook eens een bekende kop langskomen. Los van presentator Adriaan Van den Hoof zijn er heel wat BV’s die binnenkort “Sorry voor alles” zullen zeggen.

Hebben ze echt jouw tandenborstel gebruikt? Waren ze aanwezig op jouw familiefeest, zonder dat je het door had? Hebben ze echt een nacht onder jouw bed doorgebracht? Wie zal het zeggen!

Kan je jouw vrienden nog vertrouwen? Is je nieuwe schoonbroer wel echt, of een acteur? Of heeft jouw favoriete BV bij jou gedoucht zonder dat je het doorhad?

Wie weet speel jij binnenkort wel de hoofdrol in Sorry voor alles, vanaf 4 september elke zondag om 20.30 uur op Eén.

geschreven op 20 augustus 2016
VRTNU VRTNU VRTNU