Spring naar inhoud

De maand van Kris

Sorry voor alles

Van foto's met Danira tot een eigen single

Adriaan Van den Hoof zegt deze keer Sorry voor alles tegen Kris. Deze 36-jarige communicatiespecialist uit Zoersel is dol op basket en zijn favoriete voetbalploeg Royal Antwerp FC.

Geen 2 tot de 6e macht voor Kris

Sorry voor alles
Kris denkt dat hij naar een selectiemoment komt voor een andere quiz op Eén: 2 tot de 6e macht. Maar er is helaas geen Bart De Pauw die hem opwacht.

De waarzegster: "Dit is freaky!"

Sorry voor alles
In de eerste ronde test Sorry voor alles of Kris trouw blijft aan zijn eerder gedane uitspraken tijdens een selectiegesprek voor een fake programma.

Niet betalen op restaurant

Sorry voor alles
Hoe reageer je wanneer je op restaurant merkt dat mensen vertrekken zonder betalen?

Waar is mijn auto?

Sorry voor alles
Wat kan je doen met de reservesleutels en een identieke kopie van de wagen van je kandidaat? Een serieuze mindfuck uithalen…

Tippetappetippetappe

Sorry voor alles
Kris volgt regelmatig logopedielessen bij stemcoach Bernadette Timmermans. Deze keer gebeuren er wel héél gekke dingen tijdens de les.

Vijf keer op de foto met Danira

Sorry voor alles
Kan Danira Boukhriss vijf keer op de foto met Kris, zonder dat hij ooit iets door heeft? Geen tactiek is te vreemd om haar op de foto te krijgen met Kris.

Kris brengt nietsvermoedend eigen single uit

Sorry voor alles
Kris krijgt tijdens de logopedieles heel wat specifieke opdrachten voorgelegd, die gaandeweg resulteren in de perfecte lyrics voor zijn eigen hitsingle.

Een echte stadsderby in je tuin

Sorry voor alles
Als rasechte Royal Antwerp FC-fan een stadsderby tegen ‘den Beerschot’ in je eigen tuin moeten missen? Het overkomt Kris.

De prijzen van Kris

Sorry voor alles
Kris vertrekt terug naar Zoersel met gigantisch veel potten speculoospasta, trekrugzakken voor zijn reis naar Canada, een abonnement voor den Antwerp, ...
geschreven op 09 oktober 2016
VRTNU VRTNU VRTNU