Spring naar inhoud

De grootste verrassingen van Secrets

Het verhaal van de klas van Maarten is er eentje met veel plottwists. Wat waren nu de grootste verrassingen?

Vincent is verliefd op Maarten

Ondanks dat Vincent en Kato het heel goed kunnen vinden met elkaar en Kato ervan overtuigd is dat hij iets voor haar voelt, is niets minder waar. Het is Maarten die zijn hart heeft gestolen. En Maarten was eigenlijk ook verliefd op hem.

Lauren is Jim Secret

Lauren heeft zo haar eigen manier om problemen op te lossen. Dit was een van haar minder sympathieke. Door de groep aan te maken, deelt ze alle geheimen die er zijn, in de hoop zo Davy zwart te maken.

Het loopt iets anders en veel vrienden houdt ze hier helaas niet aan over. Davy ontmaskert haar als het al veel te laat is. Damage is done.

Davy kust met de directrice

Davy's hart breekt als blijkt dat Lauren hem gewoon aan het lijntje hield. Hij lust op wraak en gaat meteen voor de ergste optie. Net als Hilde, de mama van Lauren en de directrice van het SMI, wat te veel op heeft en heel kwetsbaar is, kust hij haar.

Bovendien zorgt hij ervoor dat zijn gsm het hele gebeuren filmt. Die video kan hij gebruiken tegen Lauren die zelf een filmpje heeft van een gevecht tussen Davy en Maarten op de fatale avond. Beide filmpjes worden gelekt. Davy wordt opgepakt door de politie, Hilde verliest haar job.

Davy en Kato krijgen iets

Het meest verrassende koppeltje van Secrets is ongetwijfeld de combinatie Kato en Davy. Kato, het lieve, naïeve meisje valt voor badboy Davy.

Of is hij zo slecht nog niet? Door Kato op te beuren en zelf te kalmeren, groeien ze dichter naar elkaar toe. Zijn eerlijkheid wint haar helemaal over.

Nicky was erbij toen Maarten viel

Op de laatste avond van de skireis vindt Nicky Maarten voor een open raam. Het gaat niet goed met hem.

Hij heeft te veel gedronken en wil aan Nicky bewijzen dat hij niet op Vincent valt. Hij dringt zich aan haar op en ze trekt zich los, waardoor Maarten door het raam valt...

Alles nog eens opnieuw bekijken? Dat kan hier!

geschreven op 15 juni 2018
VRTNU VRTNU VRTNU