Spring naar inhoud

Bekijk de eerste beelden van Secrets

Vanaf 16 april kan je de nieuwe fictiereeks Secrets op alle kanalen van Eén bekijken. Maar op de eerste beelden moet je niet langer wachten. OT, MNM Rising Star 2017, en dj BVD KULT maakten de titelsong. En de clip, die werd geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah!

Hoe het er achter de schermen aan toe ging? Adil en Bilall waren in ieder geval enthousiast!

Het verhaal van Secrets

Secrets draait rond een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsscholieren helemaal op zijn kop: hun vriend Maarten sterft op de reis na een val uit het raam. Volgens de school en het politie-onderzoek is het een ongeval, mede veroorzaakt door te veel alcohol en drugs. Maartens medeleerlingen zijn helemaal ondersteboven en niemand is nog dezelfde na deze dramatische gebeurtenis.

Wanneer iedereen na de paasvakantie terug naar school gaat, start de geruchtenmolen en wordt er een sociale media-pagina opgericht door de mysterieuze onbekende ‘Jim Secret’, die verdachtmakingen verspreidt. De pagina maakt verschillende mensen zenuwachtig, en de geruchten en verdachtmakingen hakken hard in op het dagelijkse leven van de scholieren. Stilaan wordt duidelijk dat er in de aanloop naar de bewuste avond dingen gebeurden waar niet iedereen van op de hoogte was, en dat Maarten een heleboel geheimen had...

Kijk mee

In Secrets herkennen de Thuis-kijkers ongetwijfeld Elise Roels in de rol van Emma. Vanaf maandag 16 april kan je Secrets volgen via één.be, via de Facebookpagina van Secrets, YouTube, via VRT NU en via televisie op Eén. Op 16 april kan je de reeks online meteen ontdekken met een extra lange aflevering.

geschreven op 09 april 2018
VRTNU VRTNU VRTNU