Spring naar inhoud

De verhalen van de Noordzee

Tijdens zijn tocht spreekt Arnout met de mensen die hij op en rond de Noordzee tegenkomt. Heden en verleden vloeien moeiteloos in elkaar over.

De verhalen van de Nederlandse kust

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk hier de strafste ontmoetingen van de tiende aflevering.

De verhalen van de Wadden

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk hier de strafste ontmoetingen van de negende aflevering.

De verhalen van de Duitse kust

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk hier de strafste ontmoetingen van de achtste aflevering.

De verhalen van de oversteek naar Denemarken

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk hier de strafste ontmoetingen van de zevende aflevering.

De verhalen van de Noorse fjorden

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk hier de strafste ontmoetingen van de zesde aflevering.

De verhalen van de Orkney- en Shetlandeilanden

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk de strafste ontmoetingen en plaatsen van aflevering vijf.

De verhalen van de ruige Schotse kust

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk de strafste ontmoetingen en plaatsen van aflevering vier.

De verhalen van de Engelse oostkust

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk de strafste ontmoetingen en plaatsen van aflevering drie.

De verhalen van de oversteek naar Engeland

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk nu de strafste ontmoetingen van de tweede aflevering.

De verhalen van de Belgische kust

Rond de Noordzee
Onderweg verzamelt Arnout verrassende verhalen die zich op en rond het water hebben afgespeeld. Bekijk nu de strafste ontmoetingen en plaatsen van aflevering 1.
geschreven op 19 februari 2019
VRTNU VRTNU VRTNU