Spring naar inhoud

Reizen Waes

zondag 20.30

Win het boek 'Reizen Waes 2'

Ook in dit seizoen van Reizen Waes reist Tom met z'n ploeg naar de meest onherbergzame, problematische of vreemde bestemmingen in de wereld.

Na de bestseller Reizen Waes 1 besloot Tom dan ook om zijn reisverhalen opnieuw neer te pennen. Hij vertelt honderduit over absurde gewoonten en situaties, over armoede, conflicten en corruptie, over natuurpracht en menselijke schoonheid, over riskante én hilarische trips.

In dit must-have boek beleef je Bangladesh, Sierra Leone, Haïti, Tuvalu, Venezuela, Georgië, China en de noordelijke staten van de VS alsof je er zelf bij was.

De winnaars zijn:

  • Erik Geysenbergs
  • Roger Debeuckelaer
  • May Anthonissen
  • Mauro Ciuccoli
  • Ann Bossaert-Braem
  • Danny Wyffels
  • Olivia De Ridder
  • Els Lieckens
  • Jonas Ghequiere
  • Ine Van Deun

Jullie krijgen je boek snel opgestuurd. Proficiat!

geschreven op 20 februari 2017

Reizen Waes 1212

Zondag 4 juni
Reizen Waes

'Hongersnood 12-12' boven de 11 miljoen

Reizen Waes 12-12 miste z'n effect niet. Volgens 12-12 zal de financiële impact van het programma op ongeveer 500.0000 euro zal uitkomen.
play
Reizen Waes

Het verhaal van Victoria

Het meest emotionele moment van de aflevering was ongetwijfeld de ontmoeting met Victoria. Zij is even oud als Tom's eigen dochter en heeft een kind van 10.
play
Reizen Waes

Wat moet je onthouden van Reizen Waes 1212

De aflevering van Reizen Waes 12-12 was op z'n minst indrukwekkend te noemen. Maar wat moet je er nu van onthouden?
play
Reizen Waes

5 weetjes over Reizen Waes 1212

Vanavond in Reizen Waes 12-12 zie je het verslag van Tom's reis naar het Bidibidi kamp in Noord-Oeganda. Wij stelden hem er op voorhand al enkele vragen over.
play
Reizen Waes

Tom bezoekt het Consortium 12-12

Voor hij vertrekt gaat Tom eerst naar Brussel. Daar bezoekt hij het Consortium 12-12, waar hem verteld wordt wat hem te wachten staat.
play
Reizen Waes

Tom krijgt het zwaar

Tom is nog maar net in Oeganda en wordt al geconfronteerd met een zwaar verhaal. Hij ontmoet Victoria, die enkel met haar kind en wat kleren is gevlucht.
play
Reizen Waes

Reizen Waes 12-12, de eerste beelden

Tom Waes trok naar Noord-Oeganda om er door het vluchtelingengebied te reizen voor een speciale aflevering Reizen Waes. Voor jou zijn er nu de eerste beelden.
play
Reizen Waes

Reizen Waes 12-12

Tom Waes trekt naar Oeganda voor een speciale Reizen Waes 12-12. Hij verblijft een week lang in vluchtelingenkampen op de grens met Zuid-Soedan.
VRTNU VRTNU VRTNU