Spring naar inhoud

Tom krijgt het zwaar

Tom is nog maar net in Oeganda en wordt al geconfronteerd met een zwaar verhaal. Hij ontmoet Victoria, die enkel met haar kind en wat kleren is gevlucht.

Bekijk het verhaal van Victoria in de volledige aflevering van Reizen Waes 1212, zondag om 21.25u op Eén.

Meer Reizen Waes

Reisdossier: Japan

Reizen Waes
Japan bestaat uit 6.852 eilanden en was jarenlang een geïsoleerd land. Je vindt er unieke tradities, knotsgekke gebruiken en de meest fascinerende verhalen.

Het leven na de ramp in Fukushima

Reizen Waes
Op 11 maart 2011 werd de regio rond Fukushima achtereenvolgens getroffen door een aardbeving, een tsunami en een kernramp. Hoe gaat het nu met de inwoners?

Is er nog schadelijke straling in Fukushima?

Reizen Waes
Een zeebeving veroorzaakte in 2011 een ontploffing van kernreactoren in Fukushima. Tom wil weten of het er nu echt zo veilig is als de Japanse overheid beweert.

Hoeveel noedels kan Tom Waes eten?

Reizen Waes
El Capitan beklommen, een Boeing 737 bestuurd, de Marathon des Sables uitgelopen. Geen enkele uitdaging schrikt Tom Waes nog af. Tot hij die berg noedels ziet.

De donkere kant van Japan

Reizen Waes
Japan is bizar en vrolijk en anders, maar er is ook een hele andere kant aan. Ontzettend veel mensen kampen er met mentale problemen.

Tom Waes ontmoet een geisha

Reizen Waes
In Japan laten ze entertainment over aan de professionals: de geiko's of geisha's. Tom Waes lijkt zich alvast goed te amuseren!

Het vreemdste restaurantbezoek ooit

Reizen Waes
Tom Waes heeft al de hele wereld gezien, maar hij is er zeker van: nergens is het zo gek als in Japan.

Kamp Waes voor business professionals

Reizen Waes
Het Fuji Hell Camp is al jaren een berucht trainingsinstituut voor managers in opleiding. Tom staat versteld van de strenge dagplanning en proeven.

Kan de reisverzekering van Tom Waes dit wel aan?

Reizen Waes
De oudste gids van Kyoto staat niet bekend om zijn rondleidingen, maar om zijn samoeraikunsten. Of Tom proefkonijn wil zijn?

Bekijk de livestream van Toms €1-overnachting

Reizen Waes
Tom Waes overnacht in Fukuoka in een hotelkamer die hem amper een euro kost. Het addertje onder het gras? Je dutje wordt live op YouTube uitgezonden.
geschreven op 31 mei 2017
VRTNU VRTNU VRTNU