Spring naar inhoud

Tom krijgt het zwaar

Tom is nog maar net in Oeganda en wordt al geconfronteerd met een zwaar verhaal. Hij ontmoet Victoria, die enkel met haar kind en wat kleren is gevlucht.

Bekijk het verhaal van Victoria in de volledige aflevering van Reizen Waes 1212, zondag om 21.25u op Eén.

Meer Reizen Waes

play
Reizen Waes Europa

Ontdek adembenemende natuurbeelden uit Reizen Waes Europa

Kan je maar niet genoeg krijgen van de wonderbaarlijke natuurbeelden uit Reizen Waes Europa? Wij verzamelden de mooiste fragmenten in een video.
play
Reizen Waes Europa

Wat je allemaal niet zag in Reizen Waes Europa

In de laatste aflevering blikt Tom terug op de meest memorabele momenten van Reizen Waes Europa. Deze beelden zag je nog niet in de reeks.
play
Reizen Waes Europa

"Hier heb ik altijd al van gedroomd"

Het stinkende oliebad in Azerbeidzjan zal Tom zich nog lang herinneren. Ook geluidsman Pascal Braeckman moest eraan geloven.
Reizen Waes Europa

Beluister de muziek van Reizen Waes Europa

Reizen Waes Europa, dat zijn niet alleen spetterende afleveringen, maar ook prachtige muziek. Wij verzamelden deze nummers in een handige lijst.
play
Reizen Waes Europa

Reisdossier: Azerbeidzjan

De oliestaat Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Een land waar, als het van hun regering afhangt, we binnenkort massaal naar op reis gaan.
play
Reizen Waes Europa

Overal ter wereld kom je Nederlanders tegen

Wanneer Tom het unieke dorpje Khinalug bezoekt, ontdekt hij een heel bijzondere man. Hij is duidelijk niet de enige die op zoek is naar bijzondere plekken.
play
Reizen Waes Europa

Tom ontdekt een beetje Europa in Azerbeidzjan

Samen met zijn gids verkent Tom het vernieuwde Bakoe. De straten zijn leeg, maar het land is duidelijk klaar om alle Europeanen te verwelkomen.
play
Reizen Waes Europa

De strafste momenten aan het front in Oekraïne

Het tweede deel van Toms reis brengt hem naar het oorlogsgebied in het oosten van het land en naar het door de Russen geannexeerde schiereiland De Krim.
play
Reizen Waes Europa

Dwars door de Krim

Toms reis eindigt op de Krim, het schiereiland dat na een referendum nu Russisch grondgebied is. Tom staat versteld van hoe westers het aanvoelt.
play
Reizen Waes Europa

Tom bezoekt het oorlogsgebied in Oekraïne

Het tweede deel van Toms reis brengt hem naar het oorlogsgebied in het oosten van het land. En daar moeten wat voorzorgsmaatregelen voor worden genomen.
geschreven op 31 mei 2017
VRTNU VRTNU VRTNU