Spring naar inhoud

Reizen Waes

zondag 20.30

Reizen Waes slow

Tom en z'n ploeg zijn altijd duizenden kilometers onderweg voor Reizen Waes. En dat wil zeggen dat er veel beeldmateriaal is dat uiteindelijk niet in de uitzendingen geraakt. Daarom trakteren we je nu zondag, 5 maart, op Reizen Waes slow.

Reizen Waes slow bestaat uit 2 uur ruw beeldmateriaal, gefilmd vanuit de auto, de boot of het vliegtuig waar Tom mee onderweg is. Ook zijn er de indrukwekkende luchtbeelden die je vanaf dit seizoen in Reizen Waes kan zien. Met een dronecamera was het mogelijk om heel wat speciale en afgelegen plekken te filmen.

Van de stranden van Sierra Leone tot de besneeuwde bergen in Georgië en de gevaarlijke straten van Venezuela, je krijgt het allemaal te zien. Er werd zo weinig mogelijk gemonteerd, want de beelden spreken voor zichzelf. Wel werd er een prachtige soundtrack samengesteld die de beelden kracht bijzet. De playlist kan je achteraf ook op onze website terugvinden.

Droom in je luie zetel weg bij beelden van prachtige landen en geniet van een unieke kijkervaring.

Reizen Waes slow: zondag 5 maart om 11.00 uur bij ons op Eén, én om 14.00 uur op de Facebook-pagina van Eén.

geschreven op 28 februari 2017

Reizen Waes 1212

Zondag 4 juni
Reizen Waes

'Hongersnood 12-12' boven de 11 miljoen

Reizen Waes 12-12 miste z'n effect niet. Volgens 12-12 zal de financiële impact van het programma op ongeveer 500.0000 euro zal uitkomen.
play
Reizen Waes

Het verhaal van Victoria

Het meest emotionele moment van de aflevering was ongetwijfeld de ontmoeting met Victoria. Zij is even oud als Tom's eigen dochter en heeft een kind van 10.
play
Reizen Waes

Wat moet je onthouden van Reizen Waes 1212

De aflevering van Reizen Waes 12-12 was op z'n minst indrukwekkend te noemen. Maar wat moet je er nu van onthouden?
play
Reizen Waes

5 weetjes over Reizen Waes 1212

Vanavond in Reizen Waes 12-12 zie je het verslag van Tom's reis naar het Bidibidi kamp in Noord-Oeganda. Wij stelden hem er op voorhand al enkele vragen over.
play
Reizen Waes

Tom bezoekt het Consortium 12-12

Voor hij vertrekt gaat Tom eerst naar Brussel. Daar bezoekt hij het Consortium 12-12, waar hem verteld wordt wat hem te wachten staat.
play
Reizen Waes

Tom krijgt het zwaar

Tom is nog maar net in Oeganda en wordt al geconfronteerd met een zwaar verhaal. Hij ontmoet Victoria, die enkel met haar kind en wat kleren is gevlucht.
play
Reizen Waes

Reizen Waes 12-12, de eerste beelden

Tom Waes trok naar Noord-Oeganda om er door het vluchtelingengebied te reizen voor een speciale aflevering Reizen Waes. Voor jou zijn er nu de eerste beelden.
play
Reizen Waes

Reizen Waes 12-12

Tom Waes trekt naar Oeganda voor een speciale Reizen Waes 12-12. Hij verblijft een week lang in vluchtelingenkampen op de grens met Zuid-Soedan.
VRTNU VRTNU VRTNU