Spring naar inhoud

Exclusief beeldmateriaal uit Reizen Waes

Al die trips voor Reizen Waes, dat is ook énorm veel beeldmateriaal. Daarom hebben wij exclusief voor jou enkele fragmenten die de afleveringen nét niet haalden!

Sierra Leone: Ebola pop song

Abdulai, de gids van Tom in Sierra Leone, zet in de auto een ebola pop song op. Deze nummers werden uitgebracht om te vieren dat ebola officieel voorbij was. Aanstekelijk!

Sierra Leone: Jules & Agnes uit Rillaar

Tom bezoekt een voetbalploeg met slachtoffers uit de burgeroorlog. En die heeft onverwacht een Belgisch tintje, dankzij Jules en Agnes uit Rillaar! De wereld is klein, zo blijkt nog maar eens.

Bangladesh: Het gezicht van Tom op een riksja

Tom probeerde het in Bangladesh zelf als riksjachauffeur. Dé truc om meer klanten te lokken? Je eigen gezicht op je riksja laten zetten. En dus is er nu nog altijd een beetje Tom aanwezig in Bangladesh.

Bangladesh: Hair drasser

Wat denk je, moet Tom naar de hair drasser of toch beter naar de hair dresser?

Bangladesh: Mr. Moni, the extended version

De ontmoeting met Mr. Moni was memorabel. Maar er was nog meer dat de aflevering oorspronkelijk niet haalde. Hij ging gewoon nog even door...

Georgië: Het neergehaalde standbeeld van Stalin

Dat Stalin in Georgië nog altijd niet vergeten is, blijkt wanneer Tom en z'n gids een neergehaald standbeeld van de oud-dictator vinden.

Tuvalu: Varkens voederen

Op één van de ochtenden in Tuvalu is Tom al vroeg wakker. Samen met David, de zoon van Tom z'n gastheer, gaat hij alvast op pad om de varkens te gaan voederen.

VS: Busje komt zo

Er mag al eens gelachen worden in het busje!

VS: World's largest buffalo

In de VS moet je soms eens een ommetoertje maken om iets te bezoeken. Al is dat niet altijd even hard de moeite waard...

VS: Big Busty Vanessa

Niet alle speciale ontmoetingen uit de VS haalden de aflevering. Maar deze was té grappig om niet gezien te hebben.

China: Ear cleaning

In China wordt Tom tegenhouden om zijn oren is goed te laten uitkuisen. Een toch wel speciale ervaring...

geschreven op 02 april 2017
VRTNU VRTNU VRTNU