Spring naar inhoud

Reizen Waes

Later dit najaar

Alle dossiers van Reizen Waes

Ook geïnspireerd door de reizen van Tom? Wil je graag meer weten over de exotische bestemmingen? Check dan hier alle reisdossiers van Reizen Waes!

play
Reizen Waes

Reisdossier: USA

Tom maakt een roadtrip door het noorden van de VS. De staten die hij bezoekt zijn bij de minst bezochte van Amerika, maar waarom? Is er echt niets te zien?
play
Reizen Waes

Reisdossier: Venezuela

Sinds de dood van hun president in 2013 ontpopte must-visit Venezuela zich in sneltempo tot een no-go zone voor toeristen. Maar is het écht zo erg?
play
Reizen Waes

Reisdossier: Haïti

Tom trekt door één van de armste landen ter wereld: Haïti. Toerisme er zo goed als onbestaande, maar toch zijn er plekken die meer dan de moeite waard zijn.
play
Reizen Waes

Reisdossier: China - deel twee

Tom en z'n ploeg komen ook tijdens de laatste 3000 kilometer van hun reis, van oost naar west door China, langs heel wat onvergetelijke plekken.
play
Reizen Waes

Reisdossier: China

Tom reist voor de eerste keer door China en maakt er meteen een tocht van drie weken van. En of hij onder de indruk is van het prachtige land.
play
Reizen Waes

Reisdossier: Tuvalu

Tom volgt het verhaal rond de klimaatopwarming in Tuvalu al jaren en trekt er eindelijk naartoe. Hij gaat er op ontdekking, voor het misschien te laat is.
play
Reizen Waes

Reisdossier: Georgië

Georgië is een geval apart. Eeuwenlang was het quasi onbereikbaar door zijn ligging in het Kaukasusgebergte. Maar is het nu wel te bezoeken als toerist?
play
Reizen Waes

Reisdossier: Bangladesh

Bangladesh wil op termijn een toeristische trekpleister worden. Tom gaat op avontuur en zoekt uit of het land daar ook effectief klaar voor is.
play
Reizen Waes

Reisdossier: Sierra Leone

Sierra Leone is een land met prachtige stranden. Ze hebben er zelfs een wijk die 'Belgium' heet. Tom Waes ging er als eerste toerist in twee jaar tijd naartoe.
geschreven op 27 maart 2017
VRTNU VRTNU VRTNU