Spring naar inhoud

Reizen Waes

Beschikbaar op VRT NU

Vorig seizoen Reizen Waes

Op bezoek bij Mr. Moni

Reizen Waes
Tom wordt uitgenodigd door Mr. Moni, een rijke zakenman die een replica van de beroemde Taj Mahal liet bouwen. Het wordt een vreemde ontmoeting.

Virgin boy eggs

Reizen Waes
In de stad Dongyang proeft Tom een zeer vreemd streekgerecht: de virgin boy eggs. Dat zijn eieren die worden gekookt in... de pipi van kleine jongetjes.

Lelo Burti

Reizen Waes
Heb jij ooit al van Lelo Burti gehoord? Wij ook niet, tot nu! Deze Georgische volkssport is op z'n minst bijzonder te noemen. Tom Waes zocht alles voor je uit!

Een memorabele ontmoeting

Reizen Waes
Een van de meest memorabele ontmoetingen uit Reizen Waes: Tom wordt uitgenodigd voor een partijtje squash met niemand minder dan de president van Sierra Leone.

De klimaatopwarming in Tuvalu

Reizen Waes
De klimaatopwarming is het meest voelbaar in Tuvalu. Er zijn heel wat middelen om de dreiging aan te pakken, maar we moeten vooral bij onszelf gaan kijken.

Ook in China is het carnaval

Reizen Waes
Op reis gaan in China dat is ook proeven van de lokale klederdracht. Dit keer is de geluidsman van Tom de mannequin van dienst!

En toen liep het bijna mis

Reizen Waes
Tom en z'n ploeg nemen deel aan een heftige voodooceremonie. En die liep bijna niet goed af.

Zakken vol geld in Venezuela

Reizen Waes
In Venezuela is criminaliteit baas en dat heeft ook invloed op de inflatie. Gevolg? Wanneer je geld gaat wisselen krijg je er véél voor terug.

Only in America!

Reizen Waes
Tom trekt naar de noordelijke staten van de VS en wat je daar ziet zie je enkel in Amerika!

Exclusief beeldmateriaal uit Reizen Waes

Reizen Waes
Al die trips voor Reizen Waes, dat is ook énorm veel beeldmateriaal. Daarom zag je in de laatste aflevering enkele fragmenten die de uitzendingen niet haalden!

Reizen Waes 1212

Zondag 4 juni

'Hongersnood 12-12' boven de 11 miljoen

Reizen Waes
Reizen Waes 12-12 miste z'n effect niet. Volgens 12-12 zal de financiële impact van het programma op ongeveer 500.0000 euro zal uitkomen.

Het verhaal van Victoria

Reizen Waes
Het meest emotionele moment van de aflevering was ongetwijfeld de ontmoeting met Victoria. Zij is even oud als Tom's eigen dochter en heeft een kind van 10.

Wat moet je onthouden van Reizen Waes 1212

Reizen Waes
De aflevering van Reizen Waes 12-12 was op z'n minst indrukwekkend te noemen. Maar wat moet je er nu van onthouden?

5 weetjes over Reizen Waes 1212

Reizen Waes
Vanavond in Reizen Waes 12-12 zie je het verslag van Tom's reis naar het Bidibidi kamp in Noord-Oeganda. Wij stelden hem er op voorhand al enkele vragen over.

Tom bezoekt het Consortium 12-12

Reizen Waes
Voor hij vertrekt gaat Tom eerst naar Brussel. Daar bezoekt hij het Consortium 12-12, waar hem verteld wordt wat hem te wachten staat.

Tom krijgt het zwaar

Reizen Waes
Tom is nog maar net in Oeganda en wordt al geconfronteerd met een zwaar verhaal. Hij ontmoet Victoria, die enkel met haar kind en wat kleren is gevlucht.

Reizen Waes 12-12, de eerste beelden

Reizen Waes
Tom Waes trok naar Noord-Oeganda om er door het vluchtelingengebied te reizen voor een speciale aflevering Reizen Waes. Voor jou zijn er nu de eerste beelden.

Reizen Waes 12-12

Reizen Waes
Tom Waes trekt naar Oeganda voor een speciale Reizen Waes 12-12. Hij verblijft een week lang in vluchtelingenkampen op de grens met Zuid-Soedan.
VRTNU VRTNU VRTNU