Spring naar inhoud

Reizen Waes: Japan

Het leven na de ramp in Fukushima

Reizen Waes
Op 11 maart 2011 werd de regio rond Fukushima achtereenvolgens getroffen door een aardbeving, een tsunami en een kernramp. Hoe gaat het nu met de inwoners?

Is er nog schadelijke straling in Fukushima?

Reizen Waes
Een zeebeving veroorzaakte in 2011 een ontploffing van kernreactoren in Fukushima. Tom wil weten of het er nu echt zo veilig is als de Japanse overheid beweert.

Hoeveel noedels kan Tom Waes eten?

Reizen Waes
El Capitan beklommen, een Boeing 737 bestuurd, de Marathon des Sables uitgelopen. Geen enkele uitdaging schrikt Tom Waes nog af. Tot hij die berg noedels ziet.

Het vreemdste restaurantbezoek ooit

Reizen Waes
Tom Waes heeft al de hele wereld gezien, maar hij is er zeker van: nergens is het zo gek als in Japan.

De donkere kant van Japan

Reizen Waes
Japan is bizar en vrolijk en anders, maar er is ook een hele andere kant aan. Ontzettend veel mensen kampen er met mentale problemen.

Tom Waes ontmoet een geisha

Reizen Waes
In Japan laten ze entertainment over aan de professionals: de geiko's of geisha's. Tom Waes lijkt zich alvast goed te amuseren!

Kamp Waes voor business professionals

Reizen Waes
Het Fuji Hell Camp is al jaren een berucht trainingsinstituut voor managers in opleiding. Tom staat versteld van de strenge dagplanning en proeven.

Kan de reisverzekering van Tom Waes dit wel aan?

Reizen Waes
De oudste gids van Kyoto staat niet bekend om zijn rondleidingen, maar om zijn samoeraikunsten. Of Tom proefkonijn wil zijn?

Naked Men Festival en noedels van een ex-yakuza

Reizen Waes
Op de eerste 1.000 kilometer van zijn reis maakt Tom kennis met interessante figuren, plaatsen en verschillende Japanse gewoontes. Ontdek de strafste momenten.

Bekijk de livestream van Toms €1-overnachting

Reizen Waes
Tom Waes overnacht in Fukuoka in een hotelkamer die hem amper een euro kost. Het addertje onder het gras? Je dutje wordt live op YouTube uitgezonden.

Groeten uit Nederland

Reizen Waes
Op reis kom je altijd Hollanders tegen, maar je kan ook gewoon echt Holland tegenkomen.

Tom krijgt een beginnerscursus 'tyfoon overleven'

Reizen Waes
Japan wordt vaak geteisterd door aardbevingen en andere natuurrampen. Voor Tom Waes aan zijn roadtrip begint, krijgt hij een intensieve voorbereiding.

Reizen Waes: Japan

Reizen Waes
Tom Waes maakt een roadtrip dwars door Japan. Hij start in Nagasaki, in het zuiden van het land, om helemaal tot in het hoge noorden te reizen.

Reizen Waes 1212

Zondag 4 juni

'Hongersnood 12-12' boven de 11 miljoen

Reizen Waes
Reizen Waes 12-12 miste z'n effect niet. Volgens 12-12 zal de financiële impact van het programma op ongeveer 500.0000 euro zal uitkomen.

Het verhaal van Victoria

Reizen Waes
Het meest emotionele moment van de aflevering was ongetwijfeld de ontmoeting met Victoria. Zij is even oud als Tom's eigen dochter en heeft een kind van 10.

Wat moet je onthouden van Reizen Waes 1212

Reizen Waes
De aflevering van Reizen Waes 12-12 was op z'n minst indrukwekkend te noemen. Maar wat moet je er nu van onthouden?

5 weetjes over Reizen Waes 1212

Reizen Waes
Vanavond in Reizen Waes 12-12 zie je het verslag van Tom's reis naar het Bidibidi kamp in Noord-Oeganda. Wij stelden hem er op voorhand al enkele vragen over.

Tom bezoekt het Consortium 12-12

Reizen Waes
Voor hij vertrekt gaat Tom eerst naar Brussel. Daar bezoekt hij het Consortium 12-12, waar hem verteld wordt wat hem te wachten staat.

Tom krijgt het zwaar

Reizen Waes
Tom is nog maar net in Oeganda en wordt al geconfronteerd met een zwaar verhaal. Hij ontmoet Victoria, die enkel met haar kind en wat kleren is gevlucht.

Reizen Waes 12-12, de eerste beelden

Reizen Waes
Tom Waes trok naar Noord-Oeganda om er door het vluchtelingengebied te reizen voor een speciale aflevering Reizen Waes. Voor jou zijn er nu de eerste beelden.

Reizen Waes 12-12

Reizen Waes
Tom Waes trekt naar Oeganda voor een speciale Reizen Waes 12-12. Hij verblijft een week lang in vluchtelingenkampen op de grens met Zuid-Soedan.
VRTNU VRTNU VRTNU