Spring naar inhoud

Nieuw seizoen

Pano

Pano is terug met een derde seizoen vanaf woensdagavond 5 september. De succesvolle pijlers blijven onveranderd: verhalen van hier, dicht bij elke Vlaming, die relevant en onthullend zijn en het maatschappelijke en politieke debat bepalen.

Tot op de dag van vandaag blijven enkele Pano's brandend actueel, zoals ‘Vliegen voor geen geld’ en ‘Mijn kind heeft recht op schone lucht’. Reporter Wim Vanden Eynde won eind mei de Belfius-persprijs voor zijn reportage ‘Burgemeester én Bouwmeester’ over mogelijke belangenvermenging bij de bouwwoede aan onze kust. Pano gaat door op dit elan en de redactie werkt volop aan nieuwe reportages.

Zo onderzoekt de redactie momenteel hoe jobs er zullen uitzien in 2030, is ze bezig met een reportage over de impact van faillissementen in de bouw, en werkt ze aan een verhaal over de opmars van identitaire bewegingen in Europa en Vlaanderen. Daarnaast zoeken reporters Phara de Aguirre en Sara Van Boxstael de mensen op uit ‘Arm Vlaanderen’ (Panorama, 2013). Vijf jaar later wil Pano onderzoeken wat er in hun leven is veranderd.

Pano: vanaf 5 september elke woensdag om 21.25 uur op Eén.

geschreven op 16 augustus 2018
VRTNU VRTNU VRTNU