Spring naar inhoud

De weg van...

De weg van bubbels

Over eten
Een lekker glas Belgische bubbels is ideaal voor de feestdagen. Maar hoe wordt het gemaakt? Wij volgden de weg van het glas tot de druif.

De weg van... hespenworst

Over eten
Een lekker hapje bij de slager, maar waar komt het vandaan? Wij volgen de weg van de boterham tot het varken.

De weg van... toast

Over eten
De feestdagen komen eraan en dan zijn toastjes nooit ver weg. Maar hoe worden ze gemaakt? Het antwoord zou je kunnen verrassen.

De weg van... stoofvlees

Over eten
Altijd lekker zo'n portie stoofvlees. Maar hoe wordt het gemaakt? Wij volgen de weg van het bord naar de koe in de wei.

De weg van...paella

Over eten
Het heerlijke Zuiderse gerecht wordt door velen gesmaakt. Wij volgen de paella van de pan naar het saffraanveld.

De weg van... dierenvoeding

Over eten
Ook onze dieren hebben nood aan voedsel. Maar waar komt het vandaan? Wij volgen de weg van het varken naar de koekjesfabriek.

De weg van... lasagne

Over eten
Hoe wordt een lasagne uit de winkel gemaakt? We volgen het hele productieproces van de winkel naar het graanveld.

De weg van... een quinoa burger

Over eten
Een quinoaburger is een geweldige vervanger voor de vleesvariant. Maar hoe wordt het gemaakt? We gaan van de burger naar het bietenveld.

De weg van...een boule de Berlin

Over eten
In de laatste 'weg van' volgen we een boule de Berlin. Van de strandverkoper helemaal terug tot… het zeezout dat erin zit.

De weg van...bladerdeeg

Over eten
Kobe en Danira tonen de weg die bladerdeeg aflegt, helemaal van de quiche terug naar een stevige klomp boter.
geschreven op 30 oktober 2018
VRTNU VRTNU VRTNU