Spring naar inhoud

Marcske en zijn chocomelk krijgen een plaats op het spelbord!

F.C. De Kampioenen

Jullie hebben massaal gestemd! Met 45% van de stemmen is er een duidelijke winnaaar! Marcske en z’n chocomelk veroveren een plekje op het Monopoly-bord van F.C. De Kampioenen.

Deze Monopoly-versie wordt in een Kampioenenjasje gestoken. Alle locaties van het spelbord worden aangepast naar typische Kampioenenlocaties, de stations worden vervangen door de bekendste vervoersmiddelen uit de reeks én ook de typische versnaperingen van de Kampioenen komen aan bod op het spelbord.

Zo zal je bijvoorbeeld het duivenkot van Fernand kunnen kopen, kan je met Nero een hondenshow winnen en spreken we niet over de ‘bank’ maar over ‘de clubkas’.

De eerste voorraad van het Monopolyspel van F.C. De Kampioenen is uitverkocht. Maar geen zorgen, er komen nieuwe exemplaren aan! Je kan het spel vooruitbestellen.

Op het spelbord zal je ook 2 vakjes terugvinden die ingevuld worden door 2 zaken die maar al te vaak in de reeks worden genuttigd. De dagschotel van Xavier staat al vereeuwigd als eerbetoon aan Johny Voners.

Jij mocht stemmen voor het tweede vakje. Uit acht mogelijkheden kreeg de chocomelk van Marc de meeste stemmen. Hij krijgt dus een plaatsje op het enige echte Monopoly-spel van F.C. De Kampioenen.

geschreven op 21 april 2020
VRTNU VRTNU VRTNU