Spring naar inhoud

Alle verrassingsoptredens

Laura Tesoro verrast Oskar en Julia met exclusief optreden

Merci voor de muziek
Oskar en Julia zijn een jaar samen en grote fan van Laura Tesoro. Bart en Nora zorgen voor een exclusief verrassingsoptreden.

Bazart brengt wondermooi eerbetoon aan Rune

Merci voor de muziek
Astrid en Pascal hebben dit jaar afscheid moeten nemen van Rune. Speciaal voor hen speelt Bazart Grip (Omarm me), het lievelingsnummer van Rune.

Kommil Foo verrast ruimtevaarder Milo met persoonlijk liedje

Merci voor de muziek
Het gezin van Milo is grote fan van Kommil Foo en dat om een hele mooie reden. Bart en Nora regelen voor hen een verrassing van hun favoriete band.

Een muzikaal sprookjeshuwelijk

Merci voor de muziek
Wouter en Liesbet zijn een prachtig koppel dat op het punt staat om te trouwen. Zo'n liefde verdient toch een verrassing? Of liever: een Nobelprijs.

Niels Destadsbader troost fans

Merci voor de muziek
Het liedje 'Vlinders In Haar Buik' was een troost voor Leen en Bart, die hun zoontje verloren. Niels Destadsbader verrast hen met een persoonlijke versie.

Arno brengt ode aan moeders

Merci voor de muziek
‘Les yeux de ma mère’ heeft voor fans Mia en Arno een speciale betekenis. Arno verrast hen met een wondermooie, intieme versie.

Bart en Nora brengen live gepersonaliseerde nummers

Merci voor de muziek
Bart en Nora krijgen niet genoeg van de muzikale verrassingen! Na de uitzending speelden ze live op Facebook persoonlijk nummers voor jullie. Bekijk het hier.

#LikeMe bezorgt school een spetterend afscheidsfeest

Merci voor de muziek
Basisschool Markevallei in Herne moet sluiten, tot spijt van alle leraren en kinderen. Bart en Nora zorgen op de laatste dag voor een ongelofelijk slotfeest!

Michelle en Natalia krijgen het Kursaal stil

Merci voor de muziek
Michelle denkt dat ze meedoet aan een nieuwe quiz maar komt tot haar eigen verbazing op het podium van het Kursaal terecht, waar ze een duet zingt met Natalia.
geschreven op 05 september 2019
VRTNU VRTNU VRTNU