Spring naar inhoud

Mama's kindjes

Op youtube en VRT NU
Bekijk Mama's kindjes op VRT NU

Check de dates

Zijn Arno en Hanne gemaakt voor elkaar?

Mama's kindjes
Arno is een echte knuffelbeer. En hij snijdt er al eens graag eentje open. Hanne houdt van avontuur en ruwe sporten. Kan deze combinatie werken?

Is zingende Dennis de ideale Netflix & chill-date?

Mama's kindjes
Dennis gaat al zingend en dansend door het leven. Maar als het op vrouwen aankomt, zingt hij volgens zijn mama een toontje lager. Is Lien de ideale match?

Hondenlover met knuffel vs. justitieassistente

Mama's kindjes
Pieter is 22 en stadswachter. Hij volgde een opleiding hondentrainer. Ati is ook 22 jaar en werkt als assistente bij justitie. Zij heeft een hekel aan onrecht.

Wil jij Bert beter leren kennen?

Mama's kindjes
De date met Kemyab is op een sisser uitgedraaid. Ben jij helemaal gewonnen voor deze spontane, knappe kerel? En wil je hem beter leren kennen? Waag je kans.

Gaan Bert en Kemyab samen naar de Gay Pride?

Mama's kindjes
Kemyab heeft Tinder al uitgespeeld en is klaar voor een nieuwe uitdaging. Wordt hij de nieuwe liefde van Bert? De mama's komen alleszins heel goed overeen.

Ziet Sven in Ellen zijn Assepoester?

Mama's kindjes
Sven en Ellen mogen dan iets ouder zijn dan onze andere kandidaten, hun mama's geven het beste van zichzelf.

Hoe serieus is feestvarken Edinjo voor Ellen?

Mama's kindjes
Ellen is een voorbeeldige dochter en afgestudeerd make-up artieste. Ze is op zoek naar een serieuze relatie. Is feestvarken Edinjo wel serieus genoeg?

Is Maarten de ideale spierbundel voor Lize?

Mama's kindjes
Maarten is op zoek naar een partner die open-minded is, want hij wil graag nog van het leven genieten. Is Lize die persoon? De mama's nemen het woord.

Zijn hondenlovers Bavo en Charlotte compatibel?

Mama's kindjes
Charlotte houdt enorm veel van hondjes. En ze snijdt al eens graag een lichaam open. Misschien is Bavo wel het ideale lijf voor haar?

Is Fien de ideale sportersvrouw voor Toon?

Mama's kindjes
Toon is een beloftevolle wielrenner en is op zoek naar iemand die hem goed kan masseren. En liefhebben natuurlijk! Misschien is Fien wel de ware?

Wordt sportcoach Rik de nieuwe vlam van Emily?

Mama's kindjes
Emily is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Heeft Rik alle eigenschappen van haar droomprins? Het is aan de moeders om de liefde aan te wakkeren.

Is Arno de ideale soulmate voor Mies?

Mama's kindjes
Mies en Arno zijn allebei op zoek naar een nieuw lief. In Mama's Kindjes krijgen ze de kans om elkaar beter te leren kennen. Maar er is een catch.
VRTNU VRTNU VRTNU