Spring naar inhoud

Mag ik u kussen?

donderdag 21.15
Bekijk Mag ik u kussen? op VRT NU

Het beste uit het vierde seizoen

Een partijtje voetbal

Mag ik u kussen?
Danira heeft jarenlang zaalvoetbal gespeeld, maar was er niet zo goed in. Gelukkig is er Vincent die haar de kneepjes van het vak wil leren.

Huis te koop

Mag ik u kussen?
Met een serieuze job bij de nieuwsdienst moet Danira vaak ernstig zijn. Bart Cannaerts toont daarom zijn meest journalistieke zelve en draait een reportage.

De nieuwe Diana Ross en Lionel Richie

Mag ik u kussen?
Danira wou altijd al een foute popster worden. Laat Bart Cannaerts daar nu net specialist in zijn. Samen met haar zingt hij een romantisch duet.

Boukhriss of boeken toe

Mag ik u kussen?
Er is iets gaande in de Medialaan. Tom Waes trekt zijn reporterschoenen aan en brengt verslag uit aan nieuwsanker Danira.

Schoonheidsspecialist Jeroom

Mag ik u kussen?
'Natuurlijke schoonheid' Jeroom wil niet mee naar de schoonheidsspecialist. Hij wil Goedele behandelen en heeft daar zo z'n middeltjes voor.

Videoboodschap van Wim De Vilder

Mag ik u kussen?
Voor onze Casanova's gaan verleiden heeft Goedele's collega Wim De Vilder nog een boodschap voor de kandidaten. Goedele heeft nogal rare trekjes volgens hem.

Strijken met Steven

Mag ik u kussen?
Goedele houdt niet zo van strijken. Gelukkig is Steven de ideale man voor haar. Hij wil haar tonen dat 'strijken' een van zijn specialiteiten zijn.

Een gezonde boswandeling

Mag ik u kussen?
Voor een beetje ontspanning moet je bij Adriaan zijn. Hij houdt van de natuur en wil weleens met Goedele gaan 'wandelen in een bos'.

De datefopper van Jeroom

Mag ik u kussen?
Jeroom probeert Goedele Wachters te versieren met een broodrooster. Maar het is niet zomaar een broodrooster. Volgens Jeroom is een een echte datefopper.
VRTNU VRTNU VRTNU