Spring naar inhoud

Engelengeduld is een understatement

Linde

Juf Valerie entertaint dagelijks 25 kleuters

Juf Valerie entertaint dagelijks 25 kleuters. Met plezier, de glimlach én massa’s engelengeduld. Maar hoe komt het dat juf Valerie er helemaal alleen voor staat?

We merken dat er veel interesse is voor het doorzichtige masker dat Linde droeg in deze video. Ze geeft graag het volgende mee:

"Het masker is mij gegeven en verkocht als een perfect medisch masker, maar na al jullie vragen wilde ik toch 100% zekerheid hierover. Better safe than sorry nietwaar. Ik heb dus even geluisterd bij Marc Van Ranst. Hij zei mij het volgende: ‘Aan de zijkanten van dit masker zijn er vrij grote openingen. Het plastieken gedeelte zal natuurlijk niet veel druppeltjes absorberen en wanneer je hoest zullen de meeste druppels ofwel op het plastic deel landen ofwel langs de zijkant naar buiten geprojecteerd worden. Het is een sympathiek masker als noodoplossing voor bijvoorbeeld kindjes die moeten liplezen, maar om het overal te promoten is het niet genoeg. Actief zou ik het dus niet aanprijzen, want het is simpelweg niet veilig genoeg.’ Zoals mijn grootmoeder zou gezegd hebben: juust es juust! Fijn weekend iedereen! x Linde"

geschreven op 11 september 2020
VRTNU VRTNU VRTNU