Spring naar inhoud

In het spoor van de Belgian Cats

Belgian Cats op het vliegtuig gezet

Linde
Nog 15 keer slapen tot Tokio! Linde ging haar favoriete team uitzwaaien. Inclusief Jana Raman met genezen hand en een koffer vol koekskes.

Brons is van ons!

Linde
De Belgian Cats kwamen, zagen en overwonnen op het EK. Brons is binnen. Op naar Tokio!

De spannende laatste seconden van de halve finale

Linde
De Belgian Cats speelden een waanzinnige halve finale tegen Servië. Linde maakte die laatste bloedstollende seconden live mee in het stadion van Valencia.

Kippenvel bij 30 graden

Linde
Linde bezorgde onze Belgian Cats gisteren hun ultieme geluksbrenger. Net op tijd voor hun halve finale tegen Servië vanavond op het EK basketbal.

De Belgian Cats zijn een opgeluchte groepswinnaar

Linde
Wie gisteren naar onze Belgian Cats keek, is een paar grijze haren rijker. Spanning en ontlading, en dat doen we woensdag gewoon nog eens! Supporter je mee?

They are RED HOT! Dit zijn onze Belgian Cats

Linde
Schreeuw onze Belgian Cats met naam en toenaam naar de overwinning!

Help mee Belgian Cat Jana Raman te troosten

Linde
Als je vandaag één lief berichtje stuurt, laat het dan naar Belgian Cat Jana Raman zijn. Want haar EK zat er al op nog voor ze goed en wel vertrokken was.

Gouden gelukspoezen voor de golden Belgian Cats

Linde
Superfan Linde + twaalf gouden gelukspoezen = een succesvol vertrek richting EK voor onze Belgian Cats. Go for gold, ladies!

Halfdood in een poezenpak voor de Belgian Cats

Linde
Linde Merckpoel test positief op EK koorts! Want onze Belgian Cats vertrekken volgende week naar het EK basketbal en zijn klaar om te scoren. Miauw!

Bij Linde

Zeven warme levenslessen

Linde
Het is tijd voor Linde om zich te focussen op haar grootste project van 2020, maar wat ze de afgelopen twee weken teweegbracht, was ook niet min.

Lokaal geshopt = grote smile

Linde
Officieuze studies hebben aangetoond dat mensen minstens 90% blijer zijn met een cadeautje als het uit een lokale winkel komt. Linde deed de test!

Op de bank bij psychiater Jeff

Linde
Angst, hulpeloosheid, woede. Psychiater Jeff ziet het elke dag in zijn praktijk, zeven op zeven. Maar hij weet ook wat helpt: praten, praten, praten.

Kaartjes voor het woonzorgcentrum

Linde
Een klein gebaar met grote impact: kaartjes sturen naar de bewoners van het woonzorgcentrum. Moedig

Hier brandt een vlam voor jou

Linde
Na Lindes knutseloproep van vrijdag staken jullie massaal de handen uit de mouwen. Jij laat ons zien: hier brandt een vlam voor iedereen.

Knutselen met de vlam

Linde
Hangt jouw vlam voor De Warmste Week nog niet uit? Linde toont je hoe je zelf je vlam kan knutselen!

Restaurant Chez Linde

Linde
Thuiswerken + kids + corona = helemaal niet simpel. Linde bezorgde haar buren George en Lisa een doodgewone maar onvergetelijke datenight in hun eigen voortuin.

Bankje Troost

Linde
Alweer een stap uit de comfortzone voor Linde vandaag. Een middag op een bankje en gewoon wachten op wie er naast je komt zitten. Zou het iets voor jou zijn?

Linde is terug met dagelijkse vlogs!

Linde
Iedereen zit terug in zijn kot en dat bracht Linde Merckpoel op een idee. Vanaf vandaag gaat ze terug elke dag een vlog de wereld insturen.

Stuur ons jouw foto met de Vlam

één
Hangt jouw vlam ook al uit? Stuur ons jouw foto met de vlam, en wie weet zie je die binnenkort wel op televisie!
VRTNU VRTNU VRTNU