Spring naar inhoud

Het mooiste uit de laatste aflevering

Komen te gaan

"Je bent onze engel"

Begrafenisondernemer Patrick verzorgt de begrafenis van baby'tje Aaron, die stierf bij de geboorte. Omdat de mama zelf positief testte op COVID-19, werd de plechtigheid een tijd uitgesteld. Tot nu.

"Bedankt voor wie je was, opa"

Willy was vader van een kroostrijk gezin en overleed. Maar toch ook voor hem geen grote begrafenis zoals het normaal zou zijn. Gelukkig wordt het door de warme woorden van de familie en zijn lievelingsmuziek, alsnog een mooi afscheid.

een crème van een vrouw

Tineke ontfermt zich over de familie van de 58-jarige Lena. Haar familie kon haar door corona niet meer zien voor ze stierf. “Net zoals ze was, mag het een heel warm en hartelijk afscheid zijn.”

een hartverscheurende keuze

Marieke en Tineke staan voor een moeilijke keuze. Lena overleed aan COVID-19. De zusjes vinden dat de familie afscheid moet kunnen nemen maar het opbaren van iemand die besmet was met het coronavirus, brengt heel wat risico’s met zich mee.

"En dan gaat oma weer leven"

Voor de kleinkinderen van Lena is het moeilijk te geloven dat ze hun lieve oma nooit meer gaan zien.

Afscheid van oma Lena

Veel bloemen, tekeningen van haar oogappels en de mooiste woorden van haar echtgenoot. Lena kreeg het hartverwarmende afscheid dat haar familie voor ogen had.

geschreven op 08 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU