Spring naar inhoud

Tom Waes opent de deuren van de Special forces

Kamp Waes

Kamp Waes, vanaf 8 december op Eén

Vanaf zondag 8 december palmt Tom Waes de zondagavond in met een uniek project: Kamp Waes. Daarin volgt hij vijftien gewone burgers op het avontuur van hun leven. Wie van de geselecteerde mannen en vrouwen slaat zich door een loodzware week vol fysieke en mentale tests uit de opleiding van de Special Forces?

Kamp Waes is een unieke samenwerking met de Belgische Special Forces, en een televisieprogramma zoals ik er nog nooit een heb gemaakt.

Tom Waes
Tom Waes
<

In Kamp Waes is Tom niet alleen een steun en toeverlaat voor ‘zijn’ kandidaten, maar hij grijpt tegelijkertijd ook de kans om de Belgische Special Forces zo goed mogelijk te leren kennen. De Special Forces vormen een discrete eenheid die in alle soorten militaire operaties ingezet kunnen worden. Hun opleiding staat bekend als een van de zwaarste beproevingen die er bestaan. Normaal gezien kunnen enkel militairen zich kandidaat stellen om aan de opleiding tot SF-operator te beginnen. Maar dankzij Kamp Waes krijgen gewone burgers nu voor één keer de kans om te proeven van de leefwereld van de Special Forces.

Kamp Waes: zondag om 20u00 op Eén

geschreven op 26 november 2019
VRTNU VRTNU VRTNU