Spring naar inhoud

De drie indrukwekkendste momenten uit de tweede aflevering

Kamp Waes

De speeltijd is voorbij in Kamp Waes. De deelnemers krijgen het ware gezicht van de Special Forces te zien. Deze momenten zullen we niet snel vergeten.

De nachtdropping eist z'n slachtoffers

Voor de eerste keer is de kloof tussen de kandidaten en de Special Forces duidelijk te zien. Wanneer de eerste kandidaten toekomen op de basis na hun nachtdropping zijn ze gebroken. David is de grote verrassing wanneer hij als enige met succes al zijn punten heeft gevonden.

"Poids morales doen altijd pijn"

Niet alle kandidaten hebben de regels van Fly en Stijn tijdens de nachtdropping gevolgd. En dat heeft consequenties. De deelnemers krijgen zogenaamde 'poids morales' (extra gewichten) die ze in hun rugzak moeten steken. En het aantal 'poids morales' kan exponentieel stijgen. Xander, Lotte en Matthieu krijgen een andere creatieve straf.

Overleven in The milling

De meest gevreesde proef van de Special Forces. Alle kandidaten moeten 3 minuten overleven in 'The milling' waarin ze het opnemen in een gevecht tegen een sterke tegenstander. En we hebben een primeur. Debbie is de allereerste vrouw ooit die 'The milling' ondergaat. En dat doet ze met een sterke prestatie. Respect!

geschreven op 15 december 2019
VRTNU VRTNU VRTNU