Spring naar inhoud

Oproep: Mooie herinneringen voor de lens

Kom op tegen kanker schenkt ook dit jaar aandacht aan mensen die een dierbare verloren hebben aan kanker. Daarom kruipt fotografe Lieve Blancquaert opnieuw achter haar lens voor een intieme foto- en televisiereportage. Het resultaat van deze fotoshoot en de bijhorende televisieopnames zijn eind april te zien in een uitgebreide reportage op één.

Lieve Blancquaert en Eén nodigen je daarom graag uit op zaterdag 16 februari in Gent en op zondag 17 februari in Leuven.

Heb je zelf familie of een dichte vriend of vriendin verloren (of ken je mensen bij wie dit het geval is) en wil je graag een mooie herinnering, mail dan naar fototegenkanker@een.be

Hier zie je het resultaat van vorig jaar:

geschreven op 22 januari 2019

Iedereen tegen kanker-slotshow

play
Iedereen tegen kanker

Iedereen bedankt

3.604.335 euro heeft de Iedereen tegen Kanker-campagne opgeleverd. We bedanken iedereen die bijdroeg voor hun inzet en solidariteit.
play
Iedereen tegen kanker

Lode's bijzondere dag

Wat begon als een doodgewone dag, werd voor Lode een ervaring om nooit meer te vergeten. Tijdens een rit naar Gasthuisberg ontmoet hij zijn grootste helden.
play
Iedereen tegen kanker

"Ik heb m'n lach teruggevonden door jouw programma"

Dieter gaat met z'n straalwagen op pad om kankerpatiënten naar hun behandeling te brengen. Het worden autoritten vol hartverwarmende babbels.
play
Iedereen tegen kanker

Ups en downs van Shaun

Als hevige sporter kreeg Shaun zijn kanker klein, maar na een terugval brak hij helemaal. Vandaag probeert hij zo goed mogelijk te herstellen.
play
Iedereen tegen kanker

Dokter Bea gaat op onderzoek!

Dokter Bea gaat op bezoek bij haar collega's! Ze bezoekt enkele dokters en wetenschappers die onderzoek voeren naar nieuwe manieren om kanker te bestrijden.
play
Iedereen tegen kanker

Mooie herinneringen voor de lens

Fotografe Lieve Blancquaert laat familieleden van overleden kankerpatiënten getuigen. Ze praten over hun mooiste herinneringen aan hun dierbaren.
play
Iedereen tegen kanker

Kristel praat met Amélie.

De zus van Amélie, Emma, heeft kanker. Kristel gaat met haar in gesprek. Hoe gaat zij ermee om dat haar zus kanker heeft?
play
Iedereen tegen kanker

De prachtige muziekmomenten uit de slotshow

De slotshow van Iedereen tegen kanker bevatte heel wat prachtige, ontroerende en adembenemende muziekmomenten. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.
VRTNU VRTNU VRTNU