Spring naar inhoud

Jean-Pierre heeft tijd voor jou

Jean-Pierre is vrijwillig zorgverlener in het ziekenhuis. Nadat hij zijn vrouw heeft verloren aan kanker en zelf kanker kreeg besloot hij lotgenoten te helpen door met ze te praten en naar ze te luisteren. Want ook dat is erg belangrijk tijdens de behandeling. Vaak willen patiënten hun verhaal kwijt aan een wildvreemde om hun gezin of familie te ontlasten.

Ontdek meer verhalen tijdens Iedereen tegen kanker: slotshow, zondag om 20.25u.

geschreven op 28 april 2017

Iedereen tegen kanker-slotshow

Iedereen bedankt

Iedereen tegen kanker
3.604.335 euro heeft de Iedereen tegen Kanker-campagne opgeleverd. We bedanken iedereen die bijdroeg voor hun inzet en solidariteit.

Lode's bijzondere dag

Iedereen tegen kanker
Wat begon als een doodgewone dag, werd voor Lode een ervaring om nooit meer te vergeten. Tijdens een rit naar Gasthuisberg ontmoet hij zijn grootste helden.

"Ik heb m'n lach teruggevonden door jouw programma"

Iedereen tegen kanker
Dieter gaat met z'n straalwagen op pad om kankerpatiënten naar hun behandeling te brengen. Het worden autoritten vol hartverwarmende babbels.

Ups en downs van Shaun

Iedereen tegen kanker
Als hevige sporter kreeg Shaun zijn kanker klein, maar na een terugval brak hij helemaal. Vandaag probeert hij zo goed mogelijk te herstellen.

Dokter Bea gaat op onderzoek!

Iedereen tegen kanker
Dokter Bea gaat op bezoek bij haar collega's! Ze bezoekt enkele dokters en wetenschappers die onderzoek voeren naar nieuwe manieren om kanker te bestrijden.

Mooie herinneringen voor de lens

Iedereen tegen kanker
Fotografe Lieve Blancquaert laat familieleden van overleden kankerpatiënten getuigen. Ze praten over hun mooiste herinneringen aan hun dierbaren.

Kristel praat met Amélie.

Iedereen tegen kanker
De zus van Amélie, Emma, heeft kanker. Kristel gaat met haar in gesprek. Hoe gaat zij ermee om dat haar zus kanker heeft?

De prachtige muziekmomenten uit de slotshow

Iedereen tegen kanker
De slotshow van Iedereen tegen kanker bevatte heel wat prachtige, ontroerende en adembenemende muziekmomenten. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.
VRTNU VRTNU VRTNU