Spring naar inhoud

"Je hebt tijd"

Marigje is in haar job als Oncocoach gerold. Toen haar moeder ziek werd, kwam ze in aanraking met oncologie en de band die je met mensen opbouwt. Ze vond het erg leuk om met mensen om te gaan. Haar levensmotto: sla niet te snel in paniek. Een oncoloog van haar moeder zei altijd: "Je hebt tijd" om haar gerust te stellen. Ze vraagt speciaal voor haar mama een plaatje aan van Bruce Springsteen.

geschreven op 30 april 2017

Iedereen tegen kanker-slotshow

Iedereen bedankt

Iedereen tegen kanker
3.604.335 euro heeft de Iedereen tegen Kanker-campagne opgeleverd. We bedanken iedereen die bijdroeg voor hun inzet en solidariteit.

Lode's bijzondere dag

Iedereen tegen kanker
Wat begon als een doodgewone dag, werd voor Lode een ervaring om nooit meer te vergeten. Tijdens een rit naar Gasthuisberg ontmoet hij zijn grootste helden.

"Ik heb m'n lach teruggevonden door jouw programma"

Iedereen tegen kanker
Dieter gaat met z'n straalwagen op pad om kankerpatiënten naar hun behandeling te brengen. Het worden autoritten vol hartverwarmende babbels.

Ups en downs van Shaun

Iedereen tegen kanker
Als hevige sporter kreeg Shaun zijn kanker klein, maar na een terugval brak hij helemaal. Vandaag probeert hij zo goed mogelijk te herstellen.

Dokter Bea gaat op onderzoek!

Iedereen tegen kanker
Dokter Bea gaat op bezoek bij haar collega's! Ze bezoekt enkele dokters en wetenschappers die onderzoek voeren naar nieuwe manieren om kanker te bestrijden.

Mooie herinneringen voor de lens

Iedereen tegen kanker
Fotografe Lieve Blancquaert laat familieleden van overleden kankerpatiënten getuigen. Ze praten over hun mooiste herinneringen aan hun dierbaren.

Kristel praat met Amélie.

Iedereen tegen kanker
De zus van Amélie, Emma, heeft kanker. Kristel gaat met haar in gesprek. Hoe gaat zij ermee om dat haar zus kanker heeft?

De prachtige muziekmomenten uit de slotshow

Iedereen tegen kanker
De slotshow van Iedereen tegen kanker bevatte heel wat prachtige, ontroerende en adembenemende muziekmomenten. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.
VRTNU VRTNU VRTNU