Spring naar inhoud

"We konden veel steun vinden bij elkaar"

Iedereen beroemd

De Troubadours

De jonge muzikale bende De Troubadours treedt al enkele jaren samen op. Nu mogen ze ook voor het eerst een eigen plaat opnemen. Elk nummer op die plaat vertelt het bijzondere levensverhaal van één van die jongeren. Deze week is het de beurt aan het duo Silke en Arend, zij waren kamergenoten in Kortenberg. Het liedje Vandaag gaat over een moeilijke periode die ze samen doormaakten.

Heb jij vragen of wil je vrijblijvend met iemand praten na het zien van dit fragment? Dan kan je steeds terecht bij Tele-Onthaal via teleonthaal.be, of bellen naar 106.

Tele-Onthaal is 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar op het telefoonnummer 106. Via de website kan je elke avonden woensdagnamiddag al vanaf 15u chatten met Tele-Onthaal.

Je kan er terecht met al je vragen en problemen. Je hoeft je niet bekend te maken. Niemand komt te weten dat je een gesprek had.

Je kan ook steeds terecht bij het Transgender Infopunt met vragen of voor een babbel. Neem contact met hen op via e-mail of op transgenderinfo.be.

geschreven op 17 oktober 2019
VRTNU VRTNU VRTNU