Spring naar inhoud

Het einde van de krantenkippen

Iedereen beroemd
De krantenkippen hebben slecht nieuws gekregen: ze moeten stoppen met hun rubriek. Ze zijn bezorgd over hun toekomst in de media.

Poëtische krantenkippen

Iedereen beroemd
De krantenkippen zijn in een poëtische bui. Voor Gedichtendag halen ze hun innerlijke dichter naar boven. En ze kennen hun klassiekers.

Koning winter in het land

Iedereen beroemd
De winter is nu pas echt in het land. De krantenkippen brengen verslag uit van de situatie in de verschillende regio's van ons land.

Chicken for climate

Iedereen beroemd
Gisteren was er heel wat media-aandacht voor de klimaatbetoging. Daardoor bleef Chicken For Climate jammer genoeg wat onderbelicht.

Wie wordt de date van Linda

Iedereen beroemd
Met de terugkomst van 'Blind date' beginnen de kriebels bij onze Krantenkippen te komen. Linda is dringend op zoek naar een leuke date.

Het jaaroverzicht van Jean-Luc

Iedereen beroemd
Een nieuw jaar is aangebroken en de Krantenkippen kijken terug op een bewogen 2018. En vooral 1 nummer wil Jean-Luc zo snel mogelijk vergeten.

De kerstsingle van De krantenkippen

Iedereen beroemd
Ze hebben er lang aan gewerkt, maar de kerstsingle van De krantenkippen is er eindelijk. En ze hebben een belangrijke boodschap voor de wereld.

De Krantenkippen gaan naar Marrakech

Iedereen beroemd
Enthousiasme in het kippenhok want de Krantenkippen hebben een reisje naar Marrakech gepland. Alleen dreigen de plannen afgelast te worden.

Genieten van Black Friday

Iedereen beroemd
Black Friday, of de Amerikaanse solden, zijn begonnen. Ook bij de Krantenkippen proberen ze daar een graantje van mee te pikken.

Geen lerarentekort bij de Krantenkippen

Iedereen beroemd
Overal in België is er een nijpend lerarentekort, behalve bij onze Krantenkippen. Daar luisteren de leerlingen aandachtig. Maar soms is het anders.

DNA naar het gerecht

Iedereen beroemd
Koning Albert heeft een probleem want hij moet DNA afgeven om te bewijzen of Delphine Boël echt zijn dochter is. Ook bij de Krantenkippen is er ongerustheid.

De slimste hen ter wereld

Iedereen beroemd
Een van de populairste tv-quizzen van Vlaanderen is terug en dat is ook onze krantenkippen niet ontgaan. Zij hebben zelfs hun eigen versie van het spel.

Dat de beste moge winnen

Iedereen beroemd
Zondag zijn het gemeenteraadsverkiezingen en ook bij de Krantenkippen begint de verkiezingskoorts te stijgen. Maar op wie zullen ze stemmen?

We spelen een spel vanavond

Iedereen beroemd
Het is vrijdag en dan is een gezellig spelletje Rad van fortuin wel op z'n plaats. De deelnemers staan klaar en Walter Kipiau is de gastheer van de avond.

Moedige getuigenissen in Hano

Iedereen beroemd
In de kunstwereld is seksueel misbruik aan het licht gekomen. Ook in het kippenhok is #metoo een bekend begrip. Hano ging op onderzoek.

Let's talk about sex

Iedereen beroemd
Het nieuwe programma van Goedele Liekens zorgt voor veel opwinding in het kippenhok. Ook de nieuwe Nederlandse bewoners doen veel stof opwaaien.

Making of Krantenkippen

Iedereen beroemd
Krantenkippen bestaat niet zomaar. Een heel team werkt achter de schermen aan de rubriek. In deze making of lichten we een tipje van de sluier.

Kippen vs poppen

Iedereen beroemd
Een nieuw bordeel is onlangs geopend met wel heel speciaal personeel. Onze krantenkippen hebben er hun bedenkingen bij.

Te weinig vrouwen in de politiek

Iedereen beroemd
Er zijn te weinig vrouwen in de politiek en dat is onze krantenkippen niet ontgaan. Maar wat heb je zoal nodig om in de politiek te stappen?

Wolf in het land

Iedereen beroemd
Er zijn opnieuw wolven gespot in ons land en dat maakt onze krantenkippen erg zenuwachtig. En dat er een andere wolf op Pukkelpop staat zorgt voor paniek.
geschreven op 15 februari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU