Spring naar inhoud

Iedereen beroemd viert 10e verjaardag

Iedereen beroemd

Het nieuwe seizoen wordt feestelijk ingeleid!

Maandag 30 augustus start het tiende seizoen van Iedereen beroemd en die verjaardag laten we niet onopgemerkt voorbijgaan...

Het nieuwe seizoen wordt feestelijk ingeleid met een jubileumweek waarin enkele van de meest opvallende en memorabele rubrieken van de voorbije negen jaar voor de gelegenheid een nieuwe aflevering krijgen.

Deze legendarische rubrieken keren even terug

We beginnen de week met een Rode draad. Ergens in Vlaanderen rinkelt de rode telefoon, wie neemt er op en slaat een babbeltje met Iedereen beroemd? Misschien ben jij wel de gelukkige en word je voor de gelegenheid getrakteerd op cupcakes.

3, 2, 1, start! We racen opnieuw door rayons want de Winkelkarquiz is even terug van weggeweest. We quizzen drie dagen lang in de Lidl van Lokeren.

En we pakken nog meer snelheid in De speeddate, de allereerste datingrubriek van Iedereen beroemd. Lukt het om twee vrijgezellen te koppelen tijdens een rollercoasterrit?

Ook De coach maakt zijn comeback. Hij beseft dat nog steeds niet 'iedereen' beroemd is… Met zijn tips en motivatie maakt hij van elke Vlaming een bekende Vlaming.

Mijn straat: Lidewij Nuitten trekt zes jaar na datum nog eens met camera door haar straat. Ze gaat langs bij oude bekenden en maakt kennis met nieuwe bewoners.

Philippe Geubels keert vier jaar na datum terug naar De adviescommissie die hem steeds goede raad gaf. Philippe is geen haar veranderd, de kinderen van toen natuurlijk wel.

Gleb en zijn maten van De kleuterklas zijn nog eens van de partij. Maar dat is niet naar de zin van De krantenkippen, want zij zijn eigenlijk kwaad dat ze in Iedereen beroemd ooit vervangen werden door de bende kleuters van de crèche, én van sociale media gegooid werden. Ze besluiten dan maar een eigen kippenplatform op te richten: TokTok.

Gezellige roddels en veel koffie: Siska Schoeters gaat nog eens carpoolen, gewapend met Koekskes & boekskes.

De achterbank: in het eerste seizoen van Iedereen beroemd volgden we Jack en Julius. De twee jonge broers gaven ons een inzicht in hun leefwereld vanop de achterbank van hun mama’s auto. Negen jaar later zijn ze pubers en zijn hun denkwijze en prioriteiten wel wat veranderd...

De scherpslijper: Kurt Van Eeghem komt terug uit pensioen om een taalverwarring uit te leggen: jubileum versus jubeleum.

Wouter Deboot springt op zijn fiets en trekt door eigen land. Negen jaar geleden was hij De fietser voor Iedereen beroemd en reed hij van De Panne naar Kessenich. Hij zoekt een paar oude bekenden op die toen indruk maakten en komt ook iemand tegen die hij nog op zijn tocht naar het Noorderlicht ontmoette.

Ook de legendarische rubriek Elke week dezelfde scène uit Thuis is van de partij, want Marianne en Rosa maken ruzie over het feit dat écht niet iedereen beroemd moet zijn.

We zwaaien de Op kot’ters uit Leuven uit. Ze nemen afscheid van Iedereen beroemd door een Tableau vivant te maken: hun eigen interpretatie van een bekend doek.

Tine Troch trekt er ook nog eens op uit met haar Platenspeler en zoekt een oude bekende op: Marlies. Tine ging vroeger al eens langs bij het meisje en haar zusje, die toen heel Vlaanderen ontroerden met hun sterke band. Marlies zat in een speciale school omdat ze niet goed kon zien. Haar zusje Jacobien miste haar enorm en vroeg daarom bij Tine een plaatje aan van Marble sounds. Hoe gaat het intussen met hen?

Ken je Jos & Jacqueline nog? Ze ontvingen zes jaar geleden elke week een bekende persoon op hun sofa voor een koffie, stukje taart en babbel. Zowat half bekend Vlaanderen passeerde bij de sympathieke oudjes. Behalve Pascal Braeckman. Dit gemis wordt in de jubileumweek van de kaart geveegd.

Arnout Hauben stapt nog eens De lift binnen om er spontane gesprekken te houden.

Bert Blommen dook drie jaar geleden in De platenkast die hij vervolledigde vanuit kringwinkels en rommelmarkten op zoek naar vergeten pareltjes. Deze keer gaat hij op zoek naar de beste verjaardagsliedjes.

Zes jaar geleden kwam er wekelijks iemand getuigen over zijn/haar/hun tattoos in Tattoo story. In deze speciale week kijken we mee wanneer Aldo (deelnemer van 'Homo universalis' vorig jaar, eindigde als 8ste) zijn eerste tattoo laat zetten: het logo van 'Homo universalis'.

Het Gentse hiphopcollectief Uberdope trekt - net zoals in het derde seizoen - de straat op. Ze vatten de week samen in Het laatste woord.

Wat is weg: tot nu toe speelde deze rubriek zich af bij een onbekende Vlaming. Deze keer duiken we het huis in van Hannes Coudenys, de man jouw huis wellicht lelijk vindt (bekend van de rubriek Hannes zegt sorry)... In zijn huis ligt er wel wat rommel die zijn partner maar al te graag ziet verdwijnen.

Huh?!: Aminata en Ellen verwennen je opnieuw met verrassende weetjes, deze keer gaan ze over Iedereen Beroemd zelf. Ze delen onder andere de oorspronkelijke titel van het programma, want het had niet veel gescheeld of Iedereen beroemd stond bekend onder een andere naam...

Vanaf 6 september begint er weer een gloednieuw seizoen van Iedereen beroemd.

Iedereen beroemd: vanaf maandag 30 augustus om 19.40 uur op Eén.

geschreven op 20 augustus 2021
VRTNU VRTNU VRTNU