Spring naar inhoud

Dit zijn de nieuwe kotgenoten van 'Op kot'

Iedereen beroemd

Wie zijn de vier nieuwelingen?

De populaire rubriek 'Op kot' is sinds begin september terug in Iedereen beroemd. Elke dinsdag en vrijdag zijn de avonturen van de Leuvense kotstudenten Laura, Jasper, Lise-Lore, Stephan en Stanske te volgen. Maar ze zijn niet alleen: de vijf krijgen vanaf 24 september het gezelschap van maar liefst vier nieuwe studenten, en ze verhuizen naar een groter kot.

Maak kennis met de nieuwelingen

Jasper

We hebben een tweede 'Jasper' op kot. Hij komt uit Amsterdam en rondt dit jaar zijn master seksuologie af. Als 27-jarige is hij de alleroudste van de hoop, maar daardoor heeft hij niet minder zin om nog een duik in het Leuvense studentenleven te nemen, met alle bedenkingen over die gekke Belgen in het achterhoofd.

Anatalia

Deze 19-jarige Willebroekse start haar tweede bachelor in de politieke wetenschappen en sociologie aan de KU Leuven. Ze is een actieve dame, zowel op sociale media als in de heupen (ze heeft haar eigen dansgroep in Willebroek).

Elise

Deze 20-jarige uit Londerzeel laat geen pizza of frieten leveren op kot, maar kookt steevast haar eigen (veganistische) potje. Tussen het koken en het filmen van make-uptutorials door probeert ze haar studie Sociaal werk tot een goed einde te brengen.

Michael

De 21-jarige Antwerpenaar speelt gitaar, basketbal, en zingt karaoke met zijn mama. Hij wisselt dit jaar van studierichting naar Toegepaste economische wetenschappen.

Op kot in Iedereen beroemd: elke dinsdag en vrijdag om 19.40.

geschreven op 23 september 2019
VRTNU VRTNU VRTNU