Spring naar inhoud

De schminkstoel

play
Iedereen beroemd

Weten wat je wil

Daiko weet wat hij wil. Onze schminkster krijgt meteen enkele tips van hem over hoe hij zijn Batman wil zien. En hij heeft ook nieuws over zijn tanden.
play
Iedereen beroemd

Huisdieren van de stoere prinses

In Villa Samson wil Tinke heel graag een stoere prinses worden. En zo'n prinses heeft natuurlijk een brede waaier aan huisdieren. Maar komen ze ook op bezoek?
play
Iedereen beroemd

Een nieuwe schminkster

Lieveheersbeestjes zijn de favoriete dieren van Laure. En ze houdt nog meer van schminken. Ze neemt het zelfs even over van onze schminkster.
play
Iedereen beroemd

Zo blijf je gezond

Fruitjes, spinazie, pizza en spaghetti. Volgens toekomstig dokter Nora is dat alles wat je nodig hebt om gezond te blijven. Tussendoor is ze ook prinses.
play
Iedereen beroemd

De rode ridder

Tuur wil graag een echte rode ridder worden. En hij weet goed waarom. Net als stoere ridders kan hij goed vechten en valt hij op mooie prinsessen.
play
Iedereen beroemd

Thorwald in de schminkstoel

Vandaag kruipt Thorwald in de schminkstoel, want met Halloween wil hij lekker griezelen.
play
Iedereen beroemd

Wegvliegen van oorlog

Ada wil heel graag een papegaai zijn zodat ze kan wegvliegen van alle oorlog in de wereld. Ze ligt er soms van wakker en hoopt op een betere toekomst.
play
Iedereen beroemd

Het bloemenmeisje op het trouwfeest

Roos wil heel graag geschminkt worden als een bloemenprinces. Want ze was onlangs bloemenmeisje op het trouwfeest van haar ouders. En het was geweldig.
play
Iedereen beroemd

Avonturen in het bos

Ida wil heel graag een paddenstoel worden. Het bos en al zijn bewoners vindt ze heel leuk. En ze heeft er al vreemde dingen ontdekt.
play
Iedereen beroemd

Bij de brandweer

Sander wil later graag brandweerman worden. Dan kan hij brandjes blussen en door het rode licht rijden. Met dat laatste heeft vooral zijn vader al ervaring.
play
Iedereen beroemd

Dromen van de toekomst

Charlotte wil graag timmervrouw en danseres worden. Dan kan ze later al haar dromen waarmaken. En dat allemaal graag met een hondje erbij.
play
Iedereen beroemd

Enge mummietemmer

Lucas wil dolgraag een echte mummietemmer worden. En onze schminkster gaat met alle plezier de uitdaging aan. Maar wat doet zo'n mummietemmer eigenlijk?
geschreven op 29 augustus 2017
VRTNU VRTNU VRTNU