Spring naar inhoud

De mooiste herinnering

Iedereen beroemd

Een eigen prinsesje

Iedereen beroemd
Kevin wist altijd al dat hij papa wou worden, maar als homoseksueel is dat niet vanzelfsprekend. Gelukkig wou zijn beste vriendin Sarah draagmoeder zijn.

Opnieuw op het veld

Iedereen beroemd
Lorenz kreeg kanker. De enige oplossing: zijn onderkaak amputeren. Na heel wat complicaties is Lorenz trots opnieuw op het basketbalveld te staan.

Een troostend teken van liefde voor Gwendy

Iedereen beroemd
Elke week vereeuwigt illustratrice Penelope iemands mooiste herinnering. Deze week vertelt Gwendy over haar grote liefde Sven.

Een nieuw pad voor Issa

Iedereen beroemd
Issa maakte bepaalde keuzes in zijn jonge leven waar hij niet achter stond. Nu bewandelt hij een heel ander pad: dat van ambitieuze kapper.

Eindelijk loslaten

Iedereen beroemd
Rennie werd als kind geadopteerd en kwam terecht in een Vlaams gezin waar de vader met een alcoholprobleem kampte. Maar een brief zorgde voor verlossing.

De mooiste herinnering: het bewijs dat ik iets kon

Iedereen beroemd
Ronny vertelt het verhaal over de valschermsprong tijdens zijn opleiding tot paracommando. Het moment waarop hij eindelijk kon bewijzen dat hij wél iets kon.

"Ik was en blijf haar mama"

Iedereen beroemd
Jeanine adopteerde haar dochter en gaf haar alle liefde die ze maar kon geven. Maar opeens begon haar dochter vragen te stellen over haar originele ouders.

"Ik was volmaakt gelukkig"

Iedereen beroemd
Toen de dokter van Astrid zei dat ze niet meer kon paardrijden, stortte haar wereld in. Toch kon ze nog een laatste keer een ritje maken op haar paard.
geschreven op 08 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU