Spring naar inhoud

De mooiste herinnering

Iedereen beroemd

Een eigen prinsesje

Iedereen beroemd
Kevin wist altijd al dat hij papa wou worden, maar als homoseksueel is dat niet vanzelfsprekend. Gelukkig wou zijn beste vriendin Sarah draagmoeder zijn.

Opnieuw op het veld

Iedereen beroemd
Lorenz kreeg kanker. De enige oplossing: zijn onderkaak amputeren. Na heel wat complicaties is Lorenz trots opnieuw op het basketbalveld te staan.

Een troostend teken van liefde voor Gwendy

Iedereen beroemd
Elke week vereeuwigt illustratrice Penelope iemands mooiste herinnering. Deze week vertelt Gwendy over haar grote liefde Sven.

Een nieuw pad voor Issa

Iedereen beroemd
Issa maakte bepaalde keuzes in zijn jonge leven waar hij niet achter stond. Nu bewandelt hij een heel ander pad: dat van ambitieuze kapper.

Eindelijk loslaten

Iedereen beroemd
Rennie werd als kind geadopteerd en kwam terecht in een Vlaams gezin waar de vader met een alcoholprobleem kampte. Maar een brief zorgde voor verlossing.

De mooiste herinnering: het bewijs dat ik iets kon

Iedereen beroemd
Ronny vertelt het verhaal over de valschermsprong tijdens zijn opleiding tot paracommando. Het moment waarop hij eindelijk kon bewijzen dat hij wél iets kon.

Met moemoe op reis

Iedereen beroemd
De vriendinnen van Sandy konden niet mee op reis. Daarom nam haar grootmoeder hun plaats in. De eerst onwennige reis werd een belevenis om nooit te vergeten.

"Ik was en blijf haar mama"

Iedereen beroemd
Jeanine adopteerde haar dochter en gaf haar alle liefde die ze maar kon geven. Maar opeens begon haar dochter vragen te stellen over haar originele ouders.

"Ik was volmaakt gelukkig"

Iedereen beroemd
Toen de dokter van Astrid zei dat ze niet meer kon paardrijden, stortte haar wereld in. Toch kon ze nog een laatste keer een ritje maken op haar paard.

Verliefd op de dokter

Iedereen beroemd
Caroline heeft mucoviscidose. Toen ze een nieuwe dokter kreeg, werd ze op slag verliefd. Een dans op een romantische avond bleef haar voor altijd bij.

Rust op de bodem van het zwembad

Iedereen beroemd
Toen Mike op vakantie was en alleen in het zwembad ging, gebeurde er iets magisch. Hoewel zijn ouders hem net van de verdrinkingsdood konden redden.

"Mijn Mont Ventoux"

Iedereen beroemd
Met haar fiets trotseerde Sonja de Mont Ventoux. Dat was niet alleen fysiek, maar ook mentaal een stevige inspanning.

Het droevigste, maar ook mooiste moment

Iedereen beroemd
Marjolein en haar man waren dolgelukkig want ze waren eindelijk zwanger. Alleen sloeg een noodlot toe en verloor ze aan het einde van haar zwangerschap de baby.

In het spoor van vluchtelingen

Iedereen beroemd
Anse en haar vriend trokken door Oost-Europa. Maar toen ze de trein wilden nemen om naar Oostenrijk te gaan werden ze abrupt tegengehouden door agenten.

Sneeuw in huis

Iedereen beroemd
De eerste sneeuw was er en iedereen mocht buitenspelen, behalve Margot. En daar had haar opa iets heel bijzonder op gevonden.

Magie tijdens het optreden

Iedereen beroemd
Toen Michael zijn goede vriend Nico leerde kennen, was hij bezeten van het artiestenbestaan. Helaas zetten Nico's ziekte druk op hun samenwerking.

De reddende engel

Iedereen beroemd
De man van Elly werd onwel en kreeg een hartstilstand. Samen met een hulpverlener van de 112 redde ze zijn leven. Het moment wordt vereeuwigd door Sassafras.

Een moment van kleur in het donker

Iedereen beroemd
Dorien leerde een geweldig lief kennen, maar al snel werd hun relatie op de proef gezet toen een zeldzame kanker bij hem werd vastgesteld.

Het grote mirakel

Iedereen beroemd
Albert moest zijn grote liefde achterlaten om mee te vechten in de Tweede Wereldoorlog. Na een lange gevangenschap mocht hij terugkeren naar zijn geliefde.

Met de voeten van de grond

Iedereen beroemd
Toen Shelly met haar bugel mocht meedoen met de Europese jeugdbrassband was ze dolenthousiast. Eén bijzonder optreden zal ze nooit meer vergeten.
geschreven op 08 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU