Spring naar inhoud

Download 'Vier uur bier uur'

Iedereen beroemd
Met de single 'Vier uur bier uur' brengen de Renders Bros. dezelfde eenvoudige boodschap als bij de volledige bucketlist: geniet van het leven.

Snel naar beneden

Iedereen beroemd
Maarten en Thomas gaan hun grootste fysieke uitdaging aan. Kunnen ze zonder al te veel blauwe plekken de gevaarlijke rotsen en watervallen afdalen?

Bella Italia

Iedereen beroemd
Geen jaar gaat voorbij of Maarten moet een bezoekje brengen aan het prachtige Italië. Nu keert hij er terug met zijn broer om te gaan varen in een speedboot.

Bier brouwen

Iedereen beroemd
Het leven is vieren. Vandaag staat bier brouwen op de bucketlist van de "Mettes". Het wordt een blond hoppig biertje: "Rendier-tweelingbier".

Racen in een zeepkist

Iedereen beroemd
Een jongensdroom die uitkomt. Maarten, Thomas en hun broer Frederik zullen samen een zeepkist bouwen om er dan in te racen tijdens een heuse wedstrijd.

"Een mooie partij met mythische punten"

Iedereen beroemd
Vroeger stonden ze veel samen op het tennisveld, maar door de ziekte van Maarten gaat het niet meer zo makkelijk. Ze nemen de tennisracket terug op.

Samen over de eindstreep

Iedereen beroemd
Maarten en Thomas gaan nog een keer op de ouderwetse manier op kamp. Samen met hun vrienden maken ze er een onvergetelijke dag van.

Schitteren op het podium

Iedereen beroemd
Volgens de vrienden van Maarten en Thomas zijn ze erg grappig. Daarom willen ze een comedy-show organiseren. En ze krijgen hulp van hun vriend Adriaan.

Sneeuwplezier met de familie

Iedereen beroemd
Samen met zijn broer en kinderen gaat Maarten skiën. Ondanks zijn ziekte kan hij zijn mannetje staan op de skilatten. En ook zijn kinderen genieten ervan.

Viool spelen met Brussels Philharmonic

Iedereen beroemd
Maarten en Thomas willen het eerste item op hun lijst afvinken… viool spelen! Ze doen dat samen met Brussels Philharmonic in het prachtige Flagey-gebouw.

"Alsof er een stuk uit je lijf wordt gerukt"

Iedereen beroemd
Maarten heeft Parkinson. Voor zijn lichaam verder aftakelt willen hij en zijn tweelingbroer Thomas hun ultieme dromen waarmaken in 'De bucketlist'.

Maarten en Thomas maken hun dromen waar

Iedereen beroemd
In 'De bucketlist', willen parkinsonpatiënt Maarten en zijn tweelingbroer Thomas hun ultieme dromen waarmaken voordat het lichaam van Maarten verder aftakelt.
geschreven op 13 april 2018
VRTNU VRTNU VRTNU