Spring naar inhoud
play
Iedereen beroemd

Download 'Vier uur bier uur'

Met de single 'Vier uur bier uur' brengen de Renders Bros. dezelfde eenvoudige boodschap als bij de volledige bucketlist: geniet van het leven.
play
Iedereen beroemd

Snel naar beneden

Maarten en Thomas gaan hun grootste fysieke uitdaging aan. Kunnen ze zonder al te veel blauwe plekken de gevaarlijke rotsen en watervallen afdalen?
play
Iedereen beroemd

Bella Italia

Geen jaar gaat voorbij of Maarten moet een bezoekje brengen aan het prachtige Italië. Nu keert hij er terug met zijn broer om te gaan varen in een speedboot.
play
Iedereen beroemd

Bier brouwen

Het leven is vieren. Vandaag staat bier brouwen op de bucketlist van de "Mettes". Het wordt een blond hoppig biertje: "Rendier-tweelingbier".
play
Iedereen beroemd

Racen in een zeepkist

Een jongensdroom die uitkomt. Maarten, Thomas en hun broer Frederik zullen samen een zeepkist bouwen om er dan in te racen tijdens een heuse wedstrijd.
play
Iedereen beroemd

"Een mooie partij met mythische punten"

Vroeger stonden ze veel samen op het tennisveld, maar door de ziekte van Maarten gaat het niet meer zo makkelijk. Ze nemen de tennisracket terug op.
play
Iedereen beroemd

Samen over de eindstreep

Maarten en Thomas gaan nog een keer op de ouderwetse manier op kamp. Samen met hun vrienden maken ze er een onvergetelijke dag van.
play
Iedereen beroemd

Schitteren op het podium

Volgens de vrienden van Maarten en Thomas zijn ze erg grappig. Daarom willen ze een comedy-show organiseren. En ze krijgen hulp van hun vriend Adriaan.
play
Iedereen beroemd

Sneeuwplezier met de familie

Samen met zijn broer en kinderen gaat Maarten skiën. Ondanks zijn ziekte kan hij zijn mannetje staan op de skilatten. En ook zijn kinderen genieten ervan.
play
Iedereen beroemd

Viool spelen met Brussels Philharmonic

Maarten en Thomas willen het eerste item op hun lijst afvinken… viool spelen! Ze doen dat samen met Brussels Philharmonic in het prachtige Flagey-gebouw.
play
Iedereen beroemd

"Alsof er een stuk uit je lijf wordt gerukt"

Maarten heeft Parkinson. Voor zijn lichaam verder aftakelt willen hij en zijn tweelingbroer Thomas hun ultieme dromen waarmaken in 'De bucketlist'.
play
Iedereen beroemd

Maarten en Thomas maken hun dromen waar

In 'De bucketlist', willen parkinsonpatiënt Maarten en zijn tweelingbroer Thomas hun ultieme dromen waarmaken voordat het lichaam van Maarten verder aftakelt.
geschreven op 13 april 2018
VRTNU VRTNU VRTNU