Spring naar inhoud
play
Iedereen beroemd

Bye Bye Britain compilatie

Stijn ontmoet Steve Bray, een activist die al twee jaar lang dagelijks protest voert tegen de Brexit.
play
Iedereen beroemd

Zo overleef je de Brexit

De Brexit komt steeds dichterbij en onze reporter Stijn vraagt zich af hoe de Britten zich voorbereiden op de ergste scenario's.
play
Iedereen beroemd

Plezier met de saaieventenclub

Reporter Stijn neemt afscheid van de saaieventenclub, brengt ode aan een bijzondere kaas en verlegt zijn grenzen.
play
Iedereen beroemd

Een uniek cadeau uit België

Onze reporter neemt deze week afscheid van bijzondere Britse uitvinders, Engelse neteltelers en van een museum met een vreemd geurtje.
play
Iedereen beroemd

De meest excentrieke uitvinder van de UK

Reporter Stijn neemt afscheid van de meest excentrieke uitvinder van de UK, de grootste penis van het land én het WK netels eten.
play
Iedereen beroemd

Weg met de appelduivel

Reporter Stijn neemt afscheid van de typisch Britse rotondes, het piratenleven en een vreemd bijgeloof bij de appeltelers.
play
Iedereen beroemd

De jacht op een reporter

Vandaag neemt reporter Stijn afscheid van het ‘stiff upper lip’, een bijzondere vorm van jagen en de legendarische sport rugby.
play
Iedereen beroemd

De sterkste tenen van Groot-Brittannië

Vreemde sporten genoeg in Groot-Brittannië. Stijn neemt afscheid van teenworstelen, een van de bekendste schrijvers ter wereld en veel te lekkere desserten.
play
Iedereen beroemd

Afscheid van de badkuipkampioen

In Groot-Brittannië varen ze al eens met een badkuip, eten ze graag worcestersaus en rocken ze hard. En Stijn neemt hier allemaal afscheid van.
play
Iedereen beroemd

Welkom in Llanfairpwllgwyngyllgogerych

Ook in Groot-Brittannië zijn er vreemde plaatsnamen en mensen te vinden. Stijn maakt kennis met Mr Beany en een onuitspreekbare dorpsnaam.
play
Iedereen beroemd

Dat de snelste meat pie-eter moge winnen

Dat bingo voor oudere mensen zou zijn, is in Groot-Brittanië grondig verkeerd. Dat ontdekt Stijn al snel. En hij heeft grote honger.
play
Iedereen beroemd

Afscheid van de regen

In Seathwaite regent bijna elke dag van het jaar. De perfecte plek dus om afscheid te nemen van het Britse weer. En ook drama is niet ver weg.
play
Iedereen beroemd

Het betere smoelenwerk bij de Britten

In het potloodmuseum zegt reporter Stijn vaarwel tegen dit belangrijk instrument. En ook de gekke bekken en Britse toeristen krijgen een waardig afscheid.
play
Iedereen beroemd

De ontdekking van chocolademelk

Reporter Stijn zoekt de grenzen op van Ierland en achterhaalt een van de grote problemen van de Brexit. En hij neemt afscheid van chocolademelk.
play
Iedereen beroemd

Afscheid van de Titanic

Een duistere aflevering van Bye bye Britain. Reporter Stijn bezoekt een beroemde brug, neemt afscheid van de iconische Titanic en test zijn balgevoel.
play
Iedereen beroemd

Welkom in de wereld van Burlesque

Reporter Stijn neemt deze week afscheid van het legendarische monster van Loch Ness, een vreemde zusterstad van Mars en van de zwoele dans Burlesque.
play
Iedereen beroemd

Blaas eens een zak op

Reporter Stijn klopt aan bij de Schotten om er afscheid te nemen van whiskey, de doedelzak en gefrituurd eten. Als zijn hart dat maar aankan.
play
Iedereen beroemd

De Britse UFO-hoofdstad, highlandgames en een Schots rokje

Deze week trekt Stijn van Bonnybridge naar Aberfeldy en neemt hij afscheid van de Britse UFO-hoofdstad, de Schotse klederdracht en de Highland Games.
play
Iedereen beroemd

Zo maak je de perfecte haggis

We nemen deze week afscheid van de Foutenbibliotheek, het trimmen van hagen en we leren het geheim van de perfecte haggis.
play
Iedereen beroemd

Vaarwel, Britse humor

Monty Python, Blackadder en vele anderen. We zullen in maart moeten afscheid nemen van de Britse humor. Onze reporter Stijn brengt een laatste ode.
geschreven op 03 september 2018
VRTNU VRTNU VRTNU