Spring naar inhoud

Iedereen beroemd

Maandag tot zaterdag 19.40
Bekijk Iedereen beroemd op VRT NU

Doe mee

Toon ons jouw bijzondere act

Iedereen beroemd
Heb jij veel geoefend voor een optreden of uitgekeken naar een speciaal moment dat door de coronacrisis niet kon doorgaan? Wij bieden je een alternatief.

Vertel ons jouw mooiste herinnering

Iedereen beroemd
Wil je ook jouw mooiste herinnering vereeuwigd zien worden in een prachtige tekening? Dit is je kans!

Ga samen met je mama op zoek naar een lief

Iedereen beroemd
Ben je een jongen op zoek naar een jongen of een meisje op zoek naar een meisje? We zoeken enthousiaste vrijgezellen met nog enthousiastere mama's.

Schrijf je in voor 'Wat is weg?'

Iedereen beroemd
Erger jij je ook al langer aan een voorwerp van je partner? Dan kunnen we je helpen. Schrijf je snel in voor 'Wat is weg?'.

Vloggers gezocht

Iedereen beroemd
Iedereen beroemd wil volgend seizoen weten wat leeft in jouw gezin, bubbel of straat en is daarom op zoek naar enthousiaste vloggers.

Siska zoekt een nieuw baasje

Iedereen beroemd
Deze week wandelt ze met Siska, een labrador die haar hele leven aan de ketting lag en nog heel wat training nodig heeft.

Bruno zoekt een nieuw baasje

Iedereen beroemd
Kristien Maes trekt op pad om een baasje te vinden voor een asielhond. Deze week wandelt ze in Koksijde met Bruno, een gezonde labrador van 11 jaar.

Raica zoekt een nieuw baasje

Iedereen beroemd
Elke week gaat reporter Kristien Maes met een asielhond op stap om die aan een nieuw baasje te helpen. Vandaag is dat Raica.

Sasha zoekt een nieuw baasje

Iedereen beroemd
Kristien trekt op pad om een baasje te vinden voor een asielhond. Deze week wandelt ze in de Bourgoyen in Gent met Sasha, een stevig mannetje van 7 jaar.
VRTNU VRTNU VRTNU