Spring naar inhoud

Wie is Natalia?

Het huis

Een grote mond met een minstens even groot hart

Natalia: dé leading lady van de Vlaamse muziekwereld, het topwijf uit de Kempen. Maar ook een vrouw met een strenge jeugd, die een unieke band had met haar inmiddels overleden vader en moet omgaan met de mindere kanten van het bekend zijn. Ook haar beste vriend Guy kwam langs, hij staat in goede en slechte tijden altijd aan haar zijde.

Ontdek hieronder de hoogtepunten uit deze aflevering van Het huis.

"Ik had het gevoel dat ze mij altijd klein hebben willen houden"

Vorig jaar brak Natalia met haar platenlabel en besloot ze om haar albums in eigen beheer uit te brengen. Los van het gevoel dat ze klein en lokaal werd gehouden, kiest ze nu meer dan ooit zelf voor het avontuur.

What you see, is what you get!

Naar het internaat

Ook Natalia wordt geconfronteerd met de fotomuur. Er is een groot verschil tussen het meisje dat Vlaanderen leerde kennen in Idool en de Natalia die er nu staat.

Ook haar jeugd was niet makkelijk, ze werd in een strak keurslijf opgevoed door haar overbeschermende ouders en ze werd ook naar het internaat gestuurd.

Dat was echt verschrikkelijk, ik ben daar nooit gelukkig geweest. Er was zo veel vals volk, ik ben jaren gepest geweest.

"De goedkeuring van mijn ouders"

Natalia deed op school erg haar best, vooral om de goedkeuring van haar ouders te krijgen. Ook in haar carrière was dat een drijfveer.

Toen mijn vader stierf, heb ik een tijd gehad van "Pff, waarom zou ik het nog doen?" Terwijl het zingen iets is wat ik zelf graag doe. Maar die prestatiedrang was weg.

"Beloofd om voor zijn dochter te zorgen"

Natalia's boezemvriend Guy komt langs. Ze leerden elkaar tien jaar geleden kennen op de manège en zijn sindsdien onafscheidelijk. En dat ze er altijd voor elkaar zijn, bewees Guy toen Natalia's vader overleed.

Ik kan nooit haar papa vervangen. Maar met de wake heb ik aan haar vader beloofd dat ik voor Natalia zou doen wat ik kon.

"Het is soms te veel"

Natalia sluit de avond af in de boomhut, waar ze vertelt dat ook zij het soms beu is om altijd stoer en sterk te zijn.

Ik heb gemerkt dat ik het moeilijker heb met bekend zijn dan ik dacht. Er komt heel veel anders bij, en dat is niet evident. Dat is soms niet tof, het is te veel.

Uitlachtv

Aan de ontbijttafel praten Eric en Natalia over haar tv-werk. Ze zetelt in de jury van The Voice, maar deed zelf mee aan Idool. Hoe denkt ze daar nu over?

Ik vind The Voice matuurder. Idool was meer een opdrachtenshow, meer uitlachtv. Wist ik veel, ik deed maar wat.

geschreven op 20 juli 2017
VRTNU VRTNU VRTNU