Spring naar inhoud
Het huis

Luc Appermont in Het huis

Hij geeft meteen een mooie levensles mee

Eric Goens ontvangt Luc Appermont. En tijdens het eerste gesprek in Het huis geeft Luc al meteen een mooie levensles mee, naar de wijze woorden van Armand Pien.

Meer Het huis

play
Het huis

Wie is Philippe Geubels?

Philippe Geubels was vanavond te gast in Het huis. Hij vertelt over z'n rare trekjes, praat over zijn job en toont een kant van zichzelf die we nog niet kenden.
play
Het huis

Wie is Marleen Merckx?

Ze geeft amper interviews, maar bij Eric Goens is Marleen Merckx bijzonder openhartig. Over haar jeugd, haar dochter, haar carrière en -uiteraard- Simonneke.
play
Het huis

Een rondleiding op de set van Thuis

Marleen Merckx wordt opgehaald door Eric op de set van Thuis. Ze neemt hem meteen mee voor een kleine rondleiding op de set. Als eerste bekijken ze de G-plek.
play
Het huis

Luc over zijn moeder en de ontmoeting met Bart

Luc praat met Eric over zijn jeugd. Ze praten over de liefde, de ontmoeting met Bart en de dementie van zijn moeder. Een emotioneel gesprek.
play
Het huis

Luc en Bart zingen samen een lied

Luc praat over zijn grote droom om presentator te worden en de tegenstand van zijn vader. En dan is er nog Bart, die samen met hem een prachtig duet brengt.
play
Het huis

Luc over de relatie met Bart

De relatie van Luc en Bart Kaëll bleef lange tijd geheim. En er bestonden jammer genoeg ook heel wat misverstanden over.
play
Het huis

Die huis

Ergens in Zuid-Afrika ontvangtEric Goens opnieuw een interessante landgenoot. Het bekende comfort van Het huis is weg, en Eric en zijn gasten gaan nog verder.
Het huis

Het huis: de muziek

Het huis brengt niet alleen prachtige portretten van bv's, maar ook prachtige muziek. Daarom alle liedjes uit beide seizoenen voor jou op een rijtje.
play
Het huis

Wie is Sven Nys?

Iedereen denkt Sven te kennen. En toch laat hij in Het huis een heel andere kant van zichzelf zien. Wij zetten de beste fragmenten op een rijtje.
play
Het huis

Wie is Rudi Vranckx?

Vanavond was Rudi Vranckx te gast. Eerst wat onwennig,maar eens aangekomen ontdooit Rudi en vertelt hij honderduit over zijn job en de gevaren ervan.
geschreven op 10 augustus 2017
VRTNU VRTNU VRTNU