Spring naar inhoud

Elise en Paul

Ingrediënten:

Eigen kweek:

  • aubergines
  • courgettes
  • diverse tomaten
  • diverse spinazie
  • uien
  • look
  • soorten basilicum
  • tijm
  • bladpeterselie

Overige:

  • Pecorino
  • olijfolie
  • peper en zout
  • broodkruim
  • pistachenoten
  • kardemom
  • rode wijnazijn
  • bruine suiker
  • mosterd
  • honing
  • bloem
  • ei

Bereidingswijze:

  • Aubergineschijven paneren met broodkruim en pistachenoten.
  • Vervolgens worden deze gebakken in olie.
  • Courgetteschijven grillen op de houtgrill.
  • Salade maken van spinazie en vinaigrette

Tomatenchutney:

  • tomaten, ui, rode wijnazijn, bruine suiker, look, pepertje en kardemom mengen
geschreven op 02 november 2016
VRTNU VRTNU VRTNU