Spring naar inhoud

Peter en Tine

Ingrediënten:

  • Oude Ciabatta
  • Paprika
  • Slablaadjes
  • Ruccola
  • Kappertjes
  • Basilicum
  • Perziken
  • Verschillende tomaten
  • Komkommer
  • Rode ui
  • Noordzeevis
  • Bruine suiker
  • Zout
  • Tuinkruiden

Bereidingswijze (+/- 6u):

  • De Noordzeevis fileren en pekelen in een mengsel van bruine suiker, zout en tuinkruiden gedurende +/- 2u
  • Eens gepekeld de filets afspoelen en afdrogen
  • De filets gedurende +/- 3u roken
  • De ciabatta ontdoen van korsten en licht weken in water
  • De paprika’s roosteren op de BBQ en ontdoen van het vel
  • Alle groenten versnijden en mengen met de ciabatta, de slablaadjes, rucola, kappertjes, peper, zout en olijfolie
  • De perziken in partjes snijden en grillen op de bbq
  • De visfilets in stukken scheuren en bij de panzanella voegen
geschreven op 04 oktober 2016
VRTNU VRTNU VRTNU