
Ingrediënten:
Eigen kweek:
- selder
- venkel
- look
- ui
- pastinaak
- peterseliewortel
- aardappelen
- peterselie
- dille
Overige:
- parmezaanse kaas
- pastis
- witte wijn
- boerenboter
- arachideolie
- 2 eieren
- azijn
- citroensap
- peper en zout
- gerookt paprikapoeder
- frituurolie
Bereidingswijze:
De mosselen:
- Pastisboter: boter mengen met geplette look, scheutje pastis.
- Selder, venkel en ui stoven, laag mosselen erboven, peper en zout, klontjes pastis-boter, opnieuw mosselen, peper en zout en klontjes pastisboter. Scheut witte wijn, opschudden.
- Aardappel en groentenfrietjes: Snijden, dubbel frituren en snel mengen met gemalen Parmezaan
- Dip: look, dille, gerookt paprikapoeder en verse mayonaise
BEREIDINGSTIJD: Groenten en kruiden kuisen en snijden: 1u, effectieve bereiding: 1u
geschreven op 12 oktober 2016