Spring naar inhoud

Peter en Tine

Ingrediënten:

  • Rapen
  • Ui
  • Savooikool
  • Knolselder
  • Prei
  • Aardappelen
  • Spruiten
  • Bonen
  • Groentebouillon
  • Smout
  • Spek
  • Schoudergebraad
  • Boerenworsten
  • Varkenspoten, oren en staart

Bereidingswijze (+-5 uur):

  • Alle groenten kuisen en versnijden
  • De uien aanstoven in de smout
  • Dan de groene groenten toevoegen en aanstoven
  • Dan de knollen toevoegen en alles onderzetten met groentenbouillon
  • Alles laten pruttelen tot alle knollen gaar zijn .
  • Dan de bonen toevoegen.
  • Het vlees wordt aangebakken en dan toegevoegd samen met het braadvocht aan de groenten.
  • Alles nu nog rustig laten pruttelen om alle smaken tot hun recht te laten komen.
geschreven op 30 november 2016
VRTNU VRTNU VRTNU