Spring naar inhoud

Paulien en Glenn

Ingrediënten:

  • Wortels
  • Patisson
  • Savooikool
  • Spruitjes
  • Pastinaak
  • Knolselder
  • Sjalotjes
  • Hazenrug
  • Honing
  • Rozemarijn
  • Tijm
  • Olijfolie
  • Peper & zout
  • Kippenbouillon
  • Bicarbonaat
  • Wildfond
  • Rode wijn
  • Balsamicoazijn
  • Jeneverbes

Bereidingswijze:

  • De wortels glaceren met honing, rozemarijn en tijm.
  • Patisson in blokjes snijden en stoven in olijfolie, op smaak brengen met peper en zout.
  • Savooikool koken, peper en zout, even roerbakken met kippenbouillon.
  • Spruitjes koken met bicarbonaat, halveren en kruiden met peper en zout
  • Dretske van pastinaak maken door pastinaak gaar te koken en daarna zo fijn mogelijk maken met passe-vitte, room toevoegen en afkruiden.
  • Knolselder stoemp spreekt voor zich!
  • Het wildsausje maken met wildfond, rode wijn, balsamicoazijn, jeneverbes en wat sjalotjes.
  • De haas mooi garen op de grill.
geschreven op 01 december 2016
VRTNU VRTNU VRTNU