Paulien en Glenn

Ingrediënten:
- Wortels
- Patisson
- Savooikool
- Spruitjes
- Pastinaak
- Knolselder
- Sjalotjes
- Hazenrug
- Honing
- Rozemarijn
- Tijm
- Olijfolie
- Peper & zout
- Kippenbouillon
- Bicarbonaat
- Wildfond
- Rode wijn
- Balsamicoazijn
- Jeneverbes
Bereidingswijze:
- De wortels glaceren met honing, rozemarijn en tijm.
- Patisson in blokjes snijden en stoven in olijfolie, op smaak brengen met peper en zout.
- Savooikool koken, peper en zout, even roerbakken met kippenbouillon.
- Spruitjes koken met bicarbonaat, halveren en kruiden met peper en zout
- Dretske van pastinaak maken door pastinaak gaar te koken en daarna zo fijn mogelijk maken met passe-vitte, room toevoegen en afkruiden.
- Knolselder stoemp spreekt voor zich!
- Het wildsausje maken met wildfond, rode wijn, balsamicoazijn, jeneverbes en wat sjalotjes.
- De haas mooi garen op de grill.
geschreven op 01 december 2016