
Ingrediënten:
- Rode, witte en gele bieten
- Aardpeer
- Hazenrug
- Wortel
- Prei
- Ui
- Knolselderij
- Jeneverbes
- Kruidnagel
- Laurier
- Tijm
- Rozemarijn
- Rode wijnazijn
- Rode wijn
- Herfstradijzen
- Chioggia bietjes
- Bospaddestoelen
- Sjalot
- Knoflook
- Roomboter
- Kaneel
Bereidingswijze (+-2,5 uur):
- De bietjes en de aardperen gaar stoven.
- De hazenrug ontvliezen, kruiden met peper en zout,mooi bruin aanbakken en laten rusten in een braadslede.
- Wortel, prei, ui en knolselder fijn snijden en samen met de kruiden bakken in de pan van de hazenruggen.
- Blussen met rode wijnazijn en rode wijn en zachtjes laten inkoken.
- De hazenrug in de oven garen voor ong. 40 min bij 180°C en regelmatig bedruipen met het braadvocht.
- Chioggia bietje en radijzen rauw in dunne plakjes schaven met de mandoline.
- De bospaddestoelen aanstoven met de sjalot en de knoflook.
- Alles dresseren.
geschreven op 23 november 2016