Spring naar inhoud

Peter en Tine

Ingrediënten:

  • Bonen
  • Zilveruitjes
  • Wortelen
  • Courgette
  • Pompoen
  • Aardappelen
  • Groene kool
  • Aubergines
  • Munt
  • Platte peterselie
  • Saffraan
  • Komijnzaad
  • Korianderzaad
  • Tomaten
  • Groentebouillon
  • Harissa
  • Ras-el-hanout
  • Bloemkool
  • Peterselie
  • Tijm
  • Lente-uitjes
  • Koriander
  • Citroen

Bereidingswijze:

  • Alle groenten versnijden en mooi schikken in een tajine
  • Aan de groentebouillon alle kruiden toevoegen
  • De bouillon met kruiden over de groenten gieten
  • De tajine in de oven en af en toe wat bouillon bijgieten tot de groenten beetgaar zijn
  • De bloemkool fijn raspen tot korreltjes
  • Olie in een pan opwarmen, wat look toevoegen en dan 3 à 4 minuten de bloemkoolkorrels er al roerende in bakken
  • De groene kruiden en lente-uitjes onder de couscous mengen en besprenkelen met citroensap
geschreven op 02 november 2016
VRTNU VRTNU VRTNU